Admin Prof Financiar - Administrare imobile

Servicii cenzorat

Societatea noastra presteaza servicii de cenzorat pentru asociatii de proprietari, venind in sprijinul proprietarilor prin consultanta si colaborare cu organele de conducere ale asociatiei si Administratorul, pentru bunul mers al activitatilor in asociatia dumneavoastra.

Verificarea lunara pentru fiecare dosar intocmit de administrator. Raportul De Cenzorat prezentat comitelului executiv asigura un plus de transparenta atat in comunicarea interna, reprezentand un instrument util in depistarea si reglarea din timp a eventualelor erori de calcul inregistrate in evidenta sau repartizare. 

 

Societatea noastra, pe langa servicii de expertiza contabila extrajudiciara, presteaza atat servicii de cenzorat asociatiilor de proprietari, cat si activitati de verificare financiar-contabila, verificare de gestiune, separare  patrimoniu Activ-Pasiv pentru fiecare scara in parte la asociatiile de proprietari cu mai multe scari, venind in sprijinul acestora cu o bogata experienta in domeniu si prin consultanta de specialitate privind separarea pe scari (divizare asociatie).

 

Galerie foto
  • ...