A.D.Schele, Inchirieri schele electrice suspendate - Bucuresti

Serviciile noastre

A.D. Schele va ofera urmatoarele tipuri de servicii 

PLANIFICARE SI AMPLASAMENT:Inainte de a efectua montajul, personalul nostru se deplaseaza la obiectiv si analizeaza din punct de vedere tehnic nevoile clientului. In functie de aceastea, se costumizeaza lungimile platformelor . 

PUNERE IN FUNCTIUNE

Dupa efectuarea montajului, se face verificare amanuntita a ansamblurilor si subansamblurilor si se verifica starea de orizontalitate a nacelei. In urma verificarilor statice si dinamice, se emite proces verbal de punere in functiune. 

MUTARE

Mutarea schelei electrice suspendate autoridicatoare, pe acelasi imobil , se realizeaza intre 1 -3 ore, in functie de dificultate. 

DEMONTARE

Demontarea se face in sens invers decat montarea si dureaza intre 2 si 3 ore. 

MONTAJ

Montajul unei schele electrice suspendate autoridicatoare, dureaza intre 3 si 4 ore, depinzand de dificultate. Se compune din doua parti principale: o parte fixa care se monteaza pe terasa obiectivului si o parte mobile, nacela propriu – zisa care se deplaseaza pe vertical pe cablurile de tranctiune. 

\INSTRUCTAJ ASUPRA EXPLOATARII SI MANEVRARII

Personalul nostru autorizat, efectueaza personalului clientului instructaj practic si scriptic asupra normelor de exploatare si asupra manevrarii platformelor autoridicatoare. 

SERVICE TEHNIC

Se efectueaza gratuit. Pe raza municipiului Bucuresti si a Judetului Ilfov se realizeaza in maxim 2 ore, iar pe raza altor judete din tara, in maxim 24 ore.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0728666600; 0213353300
Str. Tabacarilor, nr. 7, Sector 4, Bucuresti
Distribuie