Montaj, service aer conditionat Bucuresti

Intretinere aer conditionat Bucuresti si Ilfov

Intretinerea aerului conditionat presupune verificarea anuala a nivelului freonului de racire din instalatie, a filtrelor, verificarea presiunilor sistemului de racire.

Fara verificarea si intretinere aer conditionat Bucuresti periodica, acesta pierde peste 20% din eficienta. Costurile de revizie sunt recuperate rapid si se va vedea acest aspect in factura de electricitate.
Veti avea cheltuieli mult mai mici daca intretineti un aer conditionat decat sa asteptati sa se strice si apoi sa dati o suma uriasa pe un motor, ventilator sau chiar placa electronica. Exploatati cu grija aceste instalatii si chemati pentru service aer conditionat doar specialisti!

Pe langa partea financiara, este important sa verificam aerul conditionat anual, deoarece, asa putem avea grija si de sanatatea familiei noastre. Un aer conditionat ce are filtrele incarcate si necuratate sau schimbate, pot provoca alergii, rinite, astm si dificultate in respiratie.

Veti sta linistit atunci cand un aer conditionat este verificat, curatat si intretinut corespunzator anual sau cel mult la 2 ani. El va aduce in casa dvs. un aer curat.

Galerie foto
  • ...