Dr.Klara Bancila-Bucuresti

Echipa de chirurgi plasticieni

Echipa de chirurgi plasticieni a clinicii noastre este formata din :

 

DR. KLARA IULIA HATAMI - medic specialist chirurgie plastica , estetica si reconstructiva.; membra a "SOCIETATII ROMANE DE CHIRURGIE PLASTICA SI REPARATORIE"; a "SOCIETATII ROMANE DE CHIRURGIA MAINII"; a "SOCIETATII EUROPENE DE CHIRURGIE ESTETICA"; isi desfasoara activitatea in cadrul clinicii noastre " AESTHETIC LINE" din anul 2000 . cu experienta de peste 10 ani in specialitatea chirurgiei plastice.

 

Dr Klara Iulia Hatami- medic specialist in chirurgie plastica, estetica si reparatorie

 

DR.BABAK HATAMI - medic specialist chirurgie plastica, estetica si reconstructiva; membru a " SOCIETATII ROMANE DE CHIRURGIE PLASTICA SI REPARATORIE;" a " SOCIETATII ROMANE DE CHIRURGIA MAINII" ; a " SOCIETATII EUROPENE DE CHIRURGIE ESTETICA" isi desfasoara activitatea in cadrul clinicii noastre punind la dispozitia pacientilor vasta sa experienta in domeniul chirurgiei reconstructive , a sechelelor postraumatice si postcombustionale dobindita pe parcursul anilor la SPITALUL CLINIC DE URGENTA FLOREASCA si la SPITALUL CLINIC UNIVERSITAR DE CHIRURGIE PLASTICA, RECONSTRUCTIVA SI ARSURI din Bucuresti.

Dl. Dr. Hatami Isi desfasoara activitatea in cadrul clinicii noastre " AESTHETIC LINE" din anul 2000 . cu experienta de peste 10 ani in specialitatea chirurgiei plastice.

 

 

Dr. Hatami Babak - medic specialist in chirurgie plastica, estetica si repartorie

 

IMPORTANT DE RETINUT

Conform echipei de chirurgi plasticieni ai clinicii este important sa obtineti informatiile direct de la profesionisti, in mod obiectiv, in urma unei consultatii de care nu trebuie sa va feriti, deoarece , de multe ori solutia la problema dvs. este mai simpla si mai accesibila decit pare.

In foarte multe cazuri pacientii ajung prea tirziu la chirurgul plastician pentru un tratament corect, din cauza lipsei de informare din cadrul sistemului sanitar.

Galerie foto
  • ...
  • ...