Smart & Fun After School Crangasi

Limba Engleza

Clubul de limba engleza isi propune sa inlature teama copiilor de a conversa in limba engleza si sa le formeze placerea de vorbi engleza fara a le fi teama de faptul ca vor gresi cand se exprima.
Programul clubului de limba engleza este structurat pe parcursul a 6 module care vor avea teme diferite de discutii, selectate dintre situatiile reale cu care copiii s-au intalnit deja sau urmeaza sa se intalneasca in viitorul apropiat.
Temele de discutii sunt cunoscute si accesibile tuturor copiilor, fiind alese astfel incat participantii sa se concentreze asupra conversatiei propriu-zise in limba engleza, fara sa intampine dificultati din punctul de vedere al cunoasterii subiectului de discutii.
Scopul programului nu este acela de a testa cunostintele copiilor despre subiectele de discutie, ci de a le crea un cadru intim si relaxant in care sa se simta confortabil cu tema de discutie pentru a conversa mai usor in limba engleza. Prin urmare, fiecare intalnire va avea teme despre care copiii pot discuta cu usurinta si, in acelasi timp, cu placere. La prima intalnire copiii vor primi agenda cursului si temele de discutii.

Galerie foto
  • ...