Paul - Agentie funerara Bucuresti

Organizari parastase

Organizare parastase

Prin inmormantarea unei persoane este ingropat doar trupul, nu si amintirea celui sau celei care a facut parte din viata noastra, pentru ca aceasta va ramane vesnic intiparita in memoria noastra, iar astfel si persoana respectiva va trai, in mod simbolic, in continuare. In acest sens, va oferim servicii profesionale de organizare parastase, prin care agentia noastra urmareste sa va faciliteze munca ce presupune punerea la punct a unei astfel de slujbe.

In ce constau serviciile de organizare parastase

Serviciile de organizare parastase includ in primul rand stabilirea meniului ce urmeaza a fi servit cu ocazia acestei slujbe religioase, precum si a cantitatii de mancare necesara a fi preparata in functie de numarul persoanelor participante. Ne ocupam de cumparaturi, gatitul si servirea preparatelor, scapandu-se astfel de aceste griji.

Asiguram coliva si colacii pentru biserica ce urmeaza a fi sfintite si mai apoi impartite. In cazul in care doriti organizarea parastasului in cadrul unui restaurant, va suntem alaturi pentru a gasi cea mai potrivita locatie.

Cand aveti nevoie de serviciile de organizare parastase

Slujba de pomenire a mortilor, prin organizarea de parastase, ne rugam pentru persoana trecuta in nefiinta, pentru odihna vesnica a acesteia si iertarea pacatelor. Este important de stiut ca o astfel de slujba religioasa se organizeaza in anumite perioade ale anului, la intervale de timp bine stabilite conform traditiei crestine:

  • la 3, 9 si 40 de zile dupa moarte
  • la 3, 6 si 9 luni
  • la un an
  • in fiecare an, pana se indeplinesc 7 ani de la moarte

Agentia noastra ofera serviciile de organizare parastase pentru oricare dintre perioadele amintite, prin intermediul carora va ajuta sa va aratati cel mai bine dragostea si pretuirea fata de persoana decedata.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0722882411; 0761588895
Bd. Theodor Pallady , Nr.2, sector 3, Bucuresti
Distribuie