Alchimeia - Clinica de Recuperare Medicala, Iasi

Kinetoterapie pentru copii

Pediatrika, departametul dedicat în exclusivitate recuperarii medicale a celor mai mici pacienti îti propune ca protocol de terapie de reabilitare prin exercitii fizice specifice, cu scopul de a corecta postura, a îmbunatati mobilitatea si a readuce sanatatea juniorului tau.

Ce este kinetoterapia pentru copii?

Kinetoterapia pentru copii îmbina mai multe tehnici, metode si exercitii, cu scopul de a reda mobilitatea completa si functionalitatea corpului. Utilizata fie ca metoda de preventie, prin întarirea musculaturii si a articulatiilor, fie ca tratament de recuperare, kinetoterapia pentru copii se bazeaza pe tehnici si metode specifice abordate prin intermediul jocului, care mentin atentia si concentrarea copilului.

Spre deosebire de kinetoterapia pentru adulti, copiii se bucura de programe de tratament gândite de specialisti cu formare specifica pentru grupa lor de vârsta. În cadrul Alchimeia asiguram un climat potrivit pentru ca toti copiii care au nevoie de sprijin sa se simta în siguranta si sa aiba parte de activitati interesante, în asa fel încât planul de tratament sa decurga cât mai bine, iar rezultatele sa apara în timpul cel mai scurt posibil.

Cât dureaza tratamentul kinetoterapeutic?

Durata tratamentului difera de la un pacient la altul. Programul de terapie este unul personalizat, asa ca obiectivele si rezultatele difera. Kinetoterapeutul va monitoriza evolutia starii copilului si tratamentul va fi ajustat în consecinta. 

https://alchimeia.ro/kinetoterapie-copii/

 

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0752546386; 0332410261
Str. Sf. Lazar, nr. 1, (intre SRI si Casa Judeteana de Pensii Iasi), judetul Iasi
Distribuie