Allchim CO servicii profesionale de control al daunatorilor Bucuresti

Servicii Dezinsectie

Ansamblul acţiunilor (mijloacelor şi metodelor) de combatere a insectelor şi acarienilor care pot vehicula şi transmite boli infecto-contagioase şi parazitare la om şi animale şi care prin acţiunea lor, provoacă disconfort sau pagube economice, prin scăderea producţiilor, distrugerea sau degradarea unor materiale, ambalaje, etc. Datorită modului lor specific de viaţă şi posibilităţilor de adaptare la cele mai diverse condiţii de microclimat, din diferitele zone geografice, insectele şi acarienii se întâlnesc pretutindeni. În funcţie de scopul urmărit şi momentul aplicării, dezinsecţiile pot fi profilactice are ca țintă împiedicarea apariției, inmulțirii și răspândirii dăunătoarelor, prin crearea de condiții nefavorabile dezvoltării acestora (acest tip de dezinsecție preventivă se face o data la 3 luni) sau de necesitate, iar în funcţie de modul în care se aplică, acestea pot fi încadrate în: dezinsecţii generale, dezinsecţii totale şi dezinsecţii parţiale.

În industria alimentară, produsele folosite la tratamentele de dezinsecție împotriva gândacilor de bucătărie (restaurante, cofetarii, pizzerii, baruri) trebuie să aibă un grad redus de toxicitate. Ca atare, frecvența tratamentelor de dezinsecție trebuie să fie lunară. Pentru a obține rezultate bune, trebuie ca aplicarea acestora să se facă de personal calificat și bine documentat.

Într-o lume în care zi de zi suntem preocupați de protecția mediului înconjurător, recomandăm efectuarea dezinsecției cu insecticide cu grad redus de toxicitate dar, cu frecvența tratamentelor lunară pentru spitale, școli, restaurante, cofetarii, pizzerii, baruri, magazine alimentare și ori de câte ori este nevoie pentru stingerea unui focar chiar săptămânală sau la două săptămâni.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0213192657
Str. Rusetu , nr. 12, sector 6,
Distribuie