Altexpress - Curierat, transport marfa, mobila, Bucuresti

Altexpress - detalli firma

Am pornit în 2015 cu misiunea de a facilita si transforma comertul. Astfel, am dezvoltat o solutie personalizata si competitiva de curierat care sa se potriveasca nevoilor în continua schimbare ale clientilor nostri. Cu fiecare comanda plasata si colet livrat oferim o experienta proactiva clientilor, prin tehnologie, vânzari si un serviciu dedicat de suport clienti.

 

Preturi reduse sicompetitive

 

Servicii decurierat rapid

 

Livrare door-to-doornational si international

 

Tip de transportEconomic sau Express

 

Serviciu de urmarirecolet si raportare livrare

Cum te putem ajuta?

Portofoliu nostru de servicii include solutii complete de piata, de la curierat national si international, la modul economic sau express, pâna la solutii de e-fulfillment si logistica, fiind un tip de curierat one-stop-shop.

De ce Altexpress?

Suntem bucurosi ca ne numaram printre primele alegeri ale românilor care au nevoie de un curier complet si personalizat si ne-am propus sa continuam sa oferim cea mai buna experienta de pe piata pentru clientii nostri.

 

Cum functionam?

Noi, la Altexpress, suntem interesati sa livram pachetele dumneavoastra oriunde în lume, în timp ce dumneavoastra va relaxati complet. Cum reusim acest lucru?

Avem o echipa de suport dedicata ce va sta la dispozitie pentru a va raspunde la întrebari prin intermediul asistentei telefonice (0319986) si a adresei de e-mail info@altexpress.ro.

Mergem mai departe de curieratul clasic si venim în întâmpinarea nevoilor dumneavoastra cu servicii complete de logistica pentru ca dumneavoastra sa va concentrati 100% doar asupra dezvoltarii afacerii. Prin serviciile de efulfilment noi preluam toate activitatile logistice:

Astfel, prin intermediul platformei noastre va ajutam sa va reduceti costurile de administrare si de logistica. Va tinem la curent cu ultimele noutati din domeniu si va informam constant privind coletele si întârzierile posibile prin intermediul blogului.

Echipa Alt

 

Galerie foto
  • ...
  • ...