Clinica Altezza - Estetica nonchirurgicale, chirurgicale, dermatologice

Despre noi

Stim ca pentru tine sunt importante si costurile cand hotarasti sa apelezi la o procedura estetica sau de beauty. De aceea pretul consultatiilor este similar cu orice consult medical, in functie de specialitatea medicala, 100 lei sau 150 lei, iar pentru procedurile non medicale, consultatia/intalnirea cu specialistul nostru cosmetolog este gratuita.

 

Pe cine voi intalni ?În momentul programarii, iti vom transmite informatii importante, potrivite cu solicitarea ta si iti vom atribui un clinician adecvat optiunea ta, pentru proceduri chirurgicale sau non-chirurgicale. Cel mai bine este să vă evaluați impreuna cu specialistul nostru în persoană solutiile estetice, pentru a vedea ceea ce ar fi cel mai potrivit pentru tine, și apoi să elaborati impreuna un plan de tratament cuprinzător, personalizat. 

De ce Clinica ALTEZZA?Scopul nostru este de a urmări în permanență excelența și să descoperim noi progrese în domeniul medical estetice. Noi dorim sa oferim tratamente sigure, etice pentru toți pacienții nostri, nu promitem miracole ci doar solutii realiste, echilibrate.

De peste tot în lume, VOI - femeile si barbatii zilelor noastre - sunteti tot mai atenți la felul in care aratati,sunteti conștienți de imaginea lor și cauta starea de bine.

Toate aceste tendinte sunt  luate în considerare de către profesioniștii in tehnici de înfrumusețare.Noi știm că problemele cu care se  confruntă provin din cauze si origini complexe.Numai o asociație de tratamente specifice și complementare pot oferi un remediu, fie pentru tratamentele de antiageing ale pielii , fie pentru estetica fetii si a corpului fie pentru slăbirea in greutate sau doar pentru tonifiere si relaxare.

CLINICA ALTEZZA este autorizata si pregatita in a oferi  strategii de estetica nonchirurgicale, chirurgicale, dermatologice, dermatocosmetologice, bazate pe asocierea de tehnici și principii active, cu scopul de a reduce imbatranirea, întineri fata, remodela corpul, pentru a îmbunătăți aspectul pielii; este "Știința rezultatelor estetice".

Galerie foto
  • ...
  • ...