A & M Grup Company 2000 - Transport rutier de marfa, Bucuresti

A & M Grup Company 2000 - detalii firma

A & M Grup Company 2000 

 este o societate cu capital integral privat, a fost infiintata in anul 2000, si are ca obiect de activitate transporturi si expeditii de marfuri internationale.Inca de la infiintare, A&M GRUP COMPANY 2000 a investit si si-a imbunatatit activitatea ca raspuns la necesitatile clientilor sai. Intr-un mediu de afaceri aflat intr-o permanenta schimbare, flexibilitatea organizatorica si personalul cu experienta ne-au permis sa raspundem prompt la schimbarile pietei.

OBIECTIVE

Obiectivul nostru principal este acela de a oferi un serviciu integral si de maxima calitate adaptat la necesitatile clientului. Filozofia A&M GRUP COMPANY 2000 este bazata pe o legatura directa si personalizata cu fiecare client in parte, o informare punctuala si corecta asupra desfasurarii transportului.

Compania are ca obiectiv permanent ocuparea pozitiei de lider in domeniul transporturilor internationale de marfuri si in cel al serviciilor logistice, prin diversificarea serviciilor oferite si ridicarea calitatii lor.

A&M GRUP COMPANY 2000 are in centrul atentiei activitatii sale satisfacerea clientului, ceea ce conduce la o permanenta adaptare a companiei la cerintele pietei.

PERSONAL

Firma noastra are o echipa tanara, flexibila, dinamica, in orice moment in contact cu partenerii externi si gata oricand in a va rezolva cererile de transport.

Alegand A&M GRUP COMPANY 2000 dispuneti de interlocutori responsabili care, datorita experientei acumulate, va pot da toate raspunsurile necesare pentru a organiza un transport sau a aplica o strategie de transport in tarile UE si nu numai.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0213671071; Fax: 0213671074
Ramnicu Valcea, Nr.2, bl. S12, Sector 3, Bucuresti
Distribuie