A.M.G.Comservice - Service imprimante, copiatoare Bucuresti

Despre noi

SC A.M.G. COMSERVICE SRL este o societate cu capital integral privat , infiintata in anul 1996 , avand ca principal obiect de activitate " service echipamente birotica , vanzare echipamente birotica si IT, asamblare sisteme desktop , vanzare rechizite , etc " .

Cu o experienta de peste 23 ani in domeniul echipamentelor de birotica si IT , societatea se mandreste cu un departament de service specializat in depanarea si intretinerea (service in garantie) echipamentelor din brandurile Xerox,Kyocera,Brother, Canon,HP,Lexmark,Minolta,Acer, etc. Tehnicienii departamentului de service sunt calificati de catre brandurile mai sus mentionate , iar experienta si beneficiarii traditionali , ii recomanda pentru acvtivitatea pe care o intreprind . Tehnicienii nostrii de service sunt dotati cu masini si unelte specifice pentru depanarea echipamentelor la sediul beneficiarului sau atunci cand este cazul , in atelierul de reparatii al societatii (in functie de constarea defectului si de disponibilitatea eventualelor piese de schimb necesare , termenul de reparare poate diferi intre 1 zi si 7 zile de la primirea in atelier ) .

Societatea noastra este autorizata de Xerox Romania pentru service si

garantii echipamente de birou !

Departamentul de vanzari al societatii este format din 3 mebrii (2 agenti vanzari si 1 director ) , care au la baza o experienta vasta , de peste 6 ani in ceea ce privesc tehnicile de negociere , vanzare si raspuns cat mai eficient la solicitarile clientilor , in ceea ce priveste imbinarea ofertei de produse cu cererea clientilor , in asa fel in cat produsul ofertat sa se potriveasca perfect cu nevoile acestora . Totodata , A.M.G. COMSERVICE SRL este un participant activ la licitatiile publice si la procedurile organizate pe SEAP.

Aprovizionarea stocurilor de marfa a societatii se face din depozite distincte in functie de brandul si/sau produsul solicitat , termenul de livrare fiind de max 24 ore de la confirmarea comenzilor (daca produsul este disponibil in stoc) sau de max 14 zile de la confirmarea comenzii (daca stocul este epuizat) .

Managerul societatii A.M.G. COMSERVICE SRL , Dna. Mariana Puscaciu este o persoana cu o experienta vasta in acest domeniu , imbinand seriozitatea jobului cu cea a angajatilor , reusind acest lucru cu succes de mai bine de 15 ani .

Societatea noastra a implementat , pentru sporirea calitatii serviciilor si produselor oferite , sistemul de management al calitatii ISO9001/2015 , iar mentinerea si imbunatatirea continua a acestuia se dovedeste a fi un succes ; iar toate acestea numai pentru calitatea si o satisfacerea cat mai mare a clientilor nostrii !

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0372935520 (Service); 0726140136 (Vanzari); Tel/Fax:0212104827
Str. Maica Domnului, Nr.10, Sector 2 , Bucuresti
Distribuie