Mihai Mobilier - Mobilier la comanda

Serviciile noastre

CONSULTANTA SI MASURATORI
Consultanta oferita de profesionisti pentru alegerea cromatica si functionala a pieselor de mobilier, completata de simularea 3D a proiectului de mobilier ofera clientului o imagine realista asupra spatiului si modului de amenajare a acestuia. Toate amanuntele se discuta la domiciliul /sediul clientului in timpul masuratoriilor.
 
EFECTUAREA DEVIZULUI
Pe baza proiectului conceput impreuna cu clientul se efectueaza devizul de plata. In cazul in care acesta este acceptat de catre client, se va semna un contract de prestarii servicii, care va include date cu privire la momentul livrarii.
 
EXECUTAREA MOBILIERULUI
Aceasta activitate se desfasoara in atelierul de productie care este dotat cu utilaje noi, de ultima generatie; clientul, la cerere, poate primi fotografii dar, mai ales, poate veni la atelier ca sa vada piesele de mobilier; este necesara doar o solicitare telefonica.
 
TRANSPORTUL SI MONTAJUL
Transportul se efectueaza cu autoutilitara firmei, la o data si ora stabilite in prealabil, de comun accord cu clientul, la domiciliul /sediul acestuia, iar echipa noastra se ocupa de montajul pieselor de mobilier conform schitei 3D. Toate produsele de mobilier realizate de noi beneficiaza de transport si montaj gratuite in raza Municipiului Bucuresti si in zonele limitrofe. In restul zonelor din tara, in functie de zona in care se afla domiciliul /sediul clientului , dar si de valoarea comenzii, se va stabili o taxa pentru asigurarea transportului de catre firma noastra. La sfarsitul montajului se efectueaza fotografii care sa dovedeasca conformitatea pieselor de mobilier cu schita 3D.
 
SERVICII POST - GARANTIE
Clientii nostri pot apela cu incredere, dupa achizitia produselor, chiar si dupa expirarea garantiei, la serviciile noastre. Vrem ca acest serviciu sa asigure satisfactia clientilor nostri la cele mai inalte cote, remediind orice problema aparuta .

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...