Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport Bucuresti - UNEFS

Facultatea de Kinetoterapie

Facultatea de Kinetoterapie din cadrul UNEFS Bucuresti este singura facultate de profil din România. În alte centre universitare din tara programele de studii în domeniul de licenta Kinetoterapie se desfasoara în cadrul facultatilor de educatie fizica si sport sau în cadrul unor departamente.

În curând, Facultatea de Kinetoterapie va împlini 15 ani de existenta, iar faptul ca în toti acesti ani a ramas unica în spectrul universitar din România, este dovada calitatii pregatirii specialistilor în recuperare medicala.

Alaturi de partenera ei, Facultatea de Educatie Fizica si Sport, Facultatea de Kinetoterapie încearca sa consolideze prestigiul national si international al Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport, institutie de învatamânt superior care va împlini în luna iunie 95 de ani de existenta.

Oferim tinerilor dornici de cunoastere si educatie programe de studiu compatibile cu cele ale Uniunii Europene, esalonate pe cele trei cicluri universitare (licenta, masterat, doctorat), posibilitate existenta în putine unitati de profil din tara.

Activitatile didactice se desfasoara sub atenta îndrumare a unui corp profesoral valoros, care asigura – prin cunostintele si experienta acumulata si prin metode moderne de predare – pregatirea temeinica a viitorilor specialisti, tot mai competitivi si mai solicitati pe piata muncii, atât la nivel national, cât si international. De asemenea, dispunem de o infrastructura moderna, cu amfiteatre si laboratoare dotate la nivel european, cu spatii de cazare si o baza sportiva generoasa.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0213164107; 0213164108
Str. Constantin Noica, nr. 140, sector 6, Bucuresti
Distribuie