ANEODEi - Cursuri de Specializare si Perfectionare Bucuresti

Curs Autorizat Contabilitate Primara si Financiara+Fiscalitate

Curs Acreditat ANC
Tipul cursului: specializare
Denumire ocupatie: Contabil
Cod COR: 331302
?
Modulul de Contabilitate Primara trateaza primul capitol din contabilitate si anume întocmirea corecta a actelor primare si circuitul acestora în cadrul unei societati.

Cursul este preponderent practic si pune accent pe întelegerea efectelor în urma introducerii documentelor în contabilitate. 

Veti primi formulare contabile pe care veti învata sa le completati si sa le verificati. Veti învata baza legala pentru completarea, circulatia si arhivarea acestora.

?

Modulul de Contabilitate Financiara va propune formarea si dezvoltarea abilitatilor necesare pentru recunoasterea, evaluarea si prezentarea informatiilor contabile. Toate aceste aspecte în scopul realizarii imaginii fidele a pozitiei financiare, dar si a modificarilor în performantele unei entitati economice. 

În urma parcurgerii acestui modul veti întelege si veti reda realitatea unei entitati economice prin intermediul unor referinte contabile performante.

Competentele contabilului din prezentul standard nu se suprapun competentelor Contabilului Autorizat sau Expertului Contabil, care îsi asuma prin semnatura si parafa conducerea contabilitatii.
?
Cursul este preponderent practic si are ca scop întelegerea logica de catre cursanti a contabilitatii din spatele unui program de contabilitate. Un program de contabilitate, ca orice alt program este simplu de folosit daca cunosti mecanismele din spatele lui.

Galerie foto
  • ...