DaVinci Homes

Sibiu, Cristian

DaVinci Homes

Sibiu, Cristian

2022

2 cam. 3 cam.

de la 45.000 €
de la 45.000 €
Galerie imagini
Descriere ansamblu

Ansamblul rezidential DaVinci Homes este un proiect rezidential amplasat in zona de Vest. Desi cele mai multe locuri de munca din oras sunt in zona Industrial Vest, constructiile noi au cunoscut o crestere considerabila in zona diametral opusa, in Selimbar sau Calea Cisnadiei.

Apartamentele de vanzare din ansamblul DaVinci Homes reprezinta un concept de lux si au incalzire in pardoseala, izolatie cu vata bazaltica, iar balconul este complet finisat la cheie, cu granit si sticla securizata. De asemenea, locatarii vor beneficia de jaluzele exterioare electrice si de stil arhitectural deosebit: casa scarii se preda la cheie, placata cu granit, iar exteriorul tuturor vilelor este la cheie, cu insertii de larice siberian si piatra naturala. Indici urbanistici unici in Romania. Procentul de ocupare teritoriala este de doar 25%, iar spatiile verzi ocupa 45%.

Ansamblul rezidential DaVinci

- Relief spectaculos sistematizat vertical in trepte de nivel. Cartierul se construieste pe un teren care prezinta o panta de nivel generala pe axa nord-sud. Prin sistematizarea verticala a intregului cartier, relieful va fi slefuit in trepte de nivel pe axa nord-sud. Practic, blocurile sunt asezate la nivele diferite precum scaunele intr-un amfiteatru.

-  Vegetatie bogata inca din prima zi

-  Accesibilitate si lipsa ambuteiajelor rutiere. DaVinci Homes are 4 intrari - iesiri. Intrare facila spre Sibiu prin 3 rute diferite: (1) centura Sud, (2) centura Nord, (3) DN Sibiu - Cristian. 

-  Arhitectura unitara: doar 6 tipuri de vile compun intregul cartier

-  Intimitate in incinta unei vile (spre deosebire de viata la bloc cu zeci de familii). Majoritatea vilelor adapostesc 9 apartamente (3 pe nivel).

-  Amenajarea a 4 locuri de joaca pentru copii si a unui teren de fotbal, administrate ulterior de asociatia de locatari

-  Dispunerea tuturor balcoanelor pe sud, cu vedere spre munti

Locatie – Cristian. Locatarii ansamblului se vor bucura de liniste, de aer curat, dar si de  priveliste frumoasa spre munti. Vegetatia bogata face ca vilele sa fie efectiv inconjurate de spatii verzi. Distanta de 4 minute pana la zona Industriala Vest, 4 minute pana la Metro si 15 minute pana in centrul istoric al Sibiului. Fiind in localitatea Cristian, in zona sunt numeroase magazine, centre comerciale. In a doua parte a dezvoltarii cartierului se vor construi si spatii comerciale: supermarketuri, farmacii, sala de sport, etc.

Stadiul de predare:

Apartamentele din ansamblu se vor preda la faza "alb" sau la faza "cheie". Faza "alb", care cuprinde urmatoarele finisaje:

·         centrala termica in condensatie si incalzire in pardoseala

·         sistem electric complet (inclusiv prize, intrerupatoare, lampi pentru logii)

·         pardoseala, la nivel de sapa

·         peretii tencuiti var - ciment, 2 maini de glet finisaj si o mana de lavabila

·         tamplarie PVC in 5 camere si 3 foi de sticla

·         exterior finisat la cheie (izolatia se face cu vata bazaltica)

·         casa scarii finisata la cheie cu granit

·         balcoane hidroizolate, finisate la cheie cu granit si balustrada de sticla

Pentru finisaje "la cheie" exista 3 nivele de finisaj: varianta Economy, varianta Standard, varianta Premium. Pretul finisajelor difera de la caz la caz si va fi stabilit doar in colaborare cu departamentul tehnic New Concept Living.

Loc de parcare: In pretul acestui apartament de vanzare in Sibiu este inclus un loc de parcare.

Suprafata foarte intinsa a cartierului DaVinci Homes (200.000 mp), face ca acesta sa fie unul dintre cele mai mari proiecte unitar studiate în Transilvania, fiind in acelasi timp cel mai mare proiect rezidential din Sibiu. In cartier veti intalni doar 6 tipuri de vila (P+2E): vila Dante (6 apartamente), vila Donatello (9 apartamente), vila Leonardo (9 apartamente), vila Mona Lisa (9 apartamente), vila Raffaello (9 apartamente), vila Michelangelo (12 apartamente).

Facilitati
loc de joaca acces securizat spatii verzi parcare vizitatori
Utilitati
    canalizare electricitate gaze apa
Video
Tip locuinte si preturi
2 cam. min. 45.000 €
3 cam. min. 60.500 €
Dezvoltator

New Concept Living este o companie imobiliara care activeaza in Transilvania. Identificăm cele mai bune solutii pentru clienti si oferim consultanta in investitii, business project management in domeniul imobiliar, dar si serviciu de finisaje la cheie si administrare imobile.

Agentia imobiliara New Concept Living este locul in care disciplina, pasiunea si experienta personalului se unesc si contureaza o experienta profesionista si placuta pentru client, fie el cumparator, vanzator sau investitor.

Vezi email
Adresa
Sibiu, Comuna Cristian
Distribuie ansamblul