Escape Residence

București, Sector 1

Escape Residence

București, Sector 1

2022

2 cam. 3 cam. 4 cam.

de la 86.085 €
pana la 140.000 €
86.085 € - 140.000 €
Galerie imagini
Descriere ansamblu

Escape Residence, refugiul tău pentru un trai modern, este un complex rezidenţial premium construit de Synergy, situat pe strada Străuleşti, la 500 m de Ana Tower Offices. Perfect poziţionat într-o zonă verde, respirabilă şi liniştită, care este uşor conectată şi cu cele mai importante artere ale oraşului, Escape este menit să devină un adăpost în care să te fereşti de agitaţia urbană şi să te bucuri de libertate.

Escape este situat în cartierul Străulești, la granița dintre o zona liniștită, unde te poți bucura de intimitate, și punctele de interes ale orașului, unde traficul este redus în orice moment al zilei și nu ai parte de blocaje de circulație. Ansamblul rezidențial se bucură de o priveliște neobstrucționată către Lacul Baneasa și către parcul din apropiere, astfel că fiecare apartament dispune de o vedere unică asupra împrejurimilor verzi.

Prezentare

Complexul rezidenţial Escape, cu termen de finalizare în Q4 2022, este un proiect integrat care oferă spaţii de locuit de calitate şi spaţii comerciale pentru serviciile de proximitate necesare unui trai liniştit.

Synergy Development şi-a propus să dezvolte o construcţie care să îmbogăţească arhitectura şi stilul de viaţă modern ale oraşului. Suntem dedicaţi să construim un complex rezidenţial cu caracteristici arhitecturale sofisticate, dar moderne totodată, alături de o execuţie ireproşabilă, punând accent pe finisaje de înaltă calitate şi durabile în timp.

Am proiectat o gamă vastă de tipuri de apartamente, ţinând cont de cerinţele tale şi de nevoile actuale. In cadrul complexului veti gasi 148 de apartamente, de la studio dublu la 4 camere, cu terase sau gradina privata spatioase si 159 de locuri de parcare individuale, subterane sau supraterane.

Facilităţile de recreere se îmbină perfect armonios cu necesităţile unei vieţi echilibrate, educaţie, centre comerciale şi restaurante. Proximităţi: Petrom City, Şcoala Germană 4 min, Genesis College 8 min, Lidl Supermarket 4 min, Mega supermarket 2 min, acces transport în comun prin linia 112, acces 2 staţii de metrou: Parcul Bazilescu şi Jiului.

Activitatile de zi cu zi mai accesibile ca niciodata

Bucură-te de acces ușor către cele mai importante artere ale orașului, pentru a ajunge rapid la birou sau în alte zone din oraș care te interesează. De asemenea, poți opta pentru multiple spații de birouri ușor accesibile de acasă, precum Expoziției, Băneasa sau Aviației, dacă vrei sa reduci timpul petrecut pe drum. Dacă ești părinte, nu trebuie să-ți faci griji cu privire la transportul copiilor la școală. Ai privilegiul de a locui în apropierea unor școli de top, cum ar fi Școala Germană și Colegiul Genesis.

Libertate de a explora dincolo de limitele orasului

În timpul liber, când pleci din oraș ca să descoperi locuri noi, ai la dispoziție multiple opțiuni, precum un acces rapid spre aeroport sau pe drumul național DN1. Dacă alegi să explorezi orașul, ai opțiunea de transport public, precum metroul, având la dispoziție două stații de metrou în apropiere.

Profita la maximum de imprejurimi

Când alegi să te plimbi prin cartier, posibilitățile sunt nelimitate pentru că ai la îndemână o mulțime de facilități dedicate, precum zone de recreere și mișcare fizică, săli de sport sau terenuri de tenis, magazine, zone de promenadă, parcul Herăstrău, Lacul Băneasa și multe altele.

Facilitati
loc de joaca acces securizat lift spatii verzi iluminat exterior parcare vizitatori
Utilitati
    canalizare electricitate gaze apa
Statii STB
112 , 148 , 149 Foradex 1 min
112 , 148 , 149 Nuferilor 4 min
Tip locuinte si preturi
2 cam. min. 86.085 € max. 140.000 €
3 cam. min. 149.000 €
4 cam. min. 258.803 €
Dezvoltator

Synergy a fost înfiinţată în România în 2001 şi acum deţine poziţii de top pe pieţele internaţionale pe care desfăşurăm operaţiuni ale Grupului, printre care Ungaria, Georgia, Germania, Polonia, Ucraina şi Turcia, având în vedere managementul nostru practic şi performanţa financiară puternică, echipă vastă cu cunoştinţe.

Vezi email escaperesidence.ro
Adresa
București, Soseaua Straulesti nr. 29A
In proximitate
scoala
supermarket
Distribuie ansamblul