Global Residence Monolitului

București, Sector 3

Global Residence Monolitului

București, Sector 3

2022

2 cam. 3 cam.

de la 90.100 €
pana la 117.000 €
90.100 € - 117.000 €
Galerie imagini
Descriere ansamblu

Proiectul Global Residence Monolitului are o localizare semicentrala,  fiind amplasat pe strada Penes Curcanul, nr. 14, in sectorul 3, la 2 minute de statia de metrou Mihai Bravu, si in apropierea Parcului Tineretului si Delta Vacaresti.

La doar o statie de metrou distanta se afla Universitatile Titu Maiorescu, Dimitrie Cantemir si Nicolae Titulescu.

In proximitate exista centre comerciale precum Lidl si Mega Image, Auchan precum si mall-uri Sun Plaza sau Mall Vitan.

Ansamblul rezidential Mihai Bravu Monolitului este compus din 4 tronsoane (blocuri) cu diferite regimuri de inaltime, cu apartamente de 2, 3 sau 4 camere, pe diferite tipuri de compartimentari. Este aproape de metrou, de parcuri, de unitati de invatamant, de centre comerciale.

Global Residence Monolitului este proiectul rezidential care indeplineste toate cerintele unui lifestyle urban de calitate.

Apartamente au suprafete si terase generoase si sunt bine impartite. Facilitatile din complex asigura un confort sporit.

Constructia beneficiaza de o calitate ridicata a constructiei si a finisajelor alese asa cum am obisnuit pana acum si clientii nostri din celelalte complexe rezidentiale deja finalizate.

Un complex rezidențial cu nivel de confort sporit, unic în sectorul 3:

• subsol cu 2 nivele de parcare si boxe cu spatii de depozitare

• grad ridicat rezistenta seismica cu fundație piloni la 25 m adâncime 

• subsol cu autorizație ISU dotat cu sistem de stingere foc – sprinklere

• adăpost antiatomic cu sisteme de supraviețuire

Blocurile sunt construite pe structura de beton armat, pereții intre apartamente fiind din beton, pereții despărțitori in interiorul apartamentului fiind din rigips dublat, prevăzut cu vata minerala pentru izolare termica si fonica.

Izolația exterioara este realizata cu Polistiren 10cm EPS 80 si tencuiala decorativa. Pentru tencuieli si termoizolație s-a folosit Baumit. Tâmplăria este din aluminiu de la Alumil, ușile la intrare apartament sunt Maco, centrala este Vaillant si calorifere Airfel.

Apartamentele se vând finisate la cheie, cu parchet stratificat de 8 mm cu clasa de rezistenta 32, gresie si faianța din Spania, uși interior Pinum, baterii sanitare Grohe, obiecte sanitare Cersanit si Ideal Standard.

Blocul va dispune de paza permanenta si de supraveghere video.

Facilitati
loc de joaca lift spatii verzi iluminat exterior parcare vizitatori paza
Utilitati
    canalizare electricitate gaze apa
Video
Statii metrou
Mihai Bravu 3 min
Timpuri Noi 18 min
Dristor 1 23 min
Statii STB
124223 Peneș Curcanul 3 min
Mihai Bravu 4 min
223 Pod Mihai Bravu 7 min
Tip locuinte si preturi
2 cam. min. 90.100 € max. 117.000 €
3 cam. min. 161.500 € max. 165.000 €
Dezvoltator

Global City Residence

A-Con Global Ultra SRL, investitori de calitate in domeniul constructiior si constructori in acelasi timp. De-a lungul timpului,  A-Con Global Ultra SRL a reușit sa se impună pe piața de profil din Romania oferind soluții viabile, alături de locuințe construite la cele mai înalte standarde. Deoarece cererea de astfel de construcții este din ce in ce mai mare in prezent, A-Con Global Ultra SRL este implicata in mai multe proiecte de o mare anvergura. Astfel, zeci, poate chiar sute de familii așteaptă deja sa se mute in noile lor case, amplasate in zone bune ale orașului si care dispun de cele mai bune dotări disponibile pe piața, pornind de la materialele de construcție de calitate folosite in momentul ridicării imobilelor, cat si de finisajele inedite care au fost folosite, pornind de la gresie si faianța de import, pana la uși metalice si centrala proprie.

Vezi email www.global-residence.ro
Adresa
București, strada Penes Curcanul, nr. 14
Distribuie ansamblul