Queen’s by the Sea

Constanta

Queen’s by the Sea

Constanta

2022

1 cam. 2 cam.

de la 69.500 €
de la 69.500 €
Galerie imagini
Descriere ansamblu

Iti oferim apartamente de vanzare cu priveIiste spre mare, IocaIizate Ia 150 de metri de pIaja. Complexul Queen’s by the Sea este situat pe strada D9, Mamaia-Nord. Apartamentele noastre sunt ideale pentru a gasi cel mai accesibil spatiu de a locui pe timpul vacantei tale de vis.

Apartamentele din cadrul imobilului vor fi ideale atât pentru cei care isi doresc o locuință permanentă,  cât și pentru cei care vor să investească intr-o reședință luxoasă de vacanță.

Complex privat construit in parteneriat de către Rominstal & Euroextract Constanta cu 2 imobile de tipul D+P+8 etaje, 2 piscine, 2 restaurante, in Mamaia Nord, pe partea cu marea, la numai  150 m de promenada.

Dezvoltatorul isi propune sa iasa in evidenta cu o amenajare premium, utilizand pentru fatadele exterioare materiale specifice si durabile, in concordanta cu pozitionarea in zona aceasta de litoral.

Dotari de ultima generatie, 2 lifturi in fiecare dintre cele 2 cladiri, finisaje de lux, fatade ventilate, pardoseli de ceramica, parcari subterane si supraterane amenajate, 2 restaurante, 2 piscine, zone de promenade amenajate cu spatii verzi.

Concept inedit de design si amenajare pentru o locuinta de vacanta, pozitionata pe malul marii, in proximitatea celor mai renumite ansambluri rezidentiale si resorturi din aceasta zona.

De la amenajarea spatiilor interioare si exterioare pana la gandirea compartimentarilor functionale, dezvoltatorul a pregatit pana la cele mai mici detalii aspectele ce dau o nota confort beneficiarilor ce achizitioneaza un imobil in cadrul ansamblului Queen’s Residence by the Sea.

Balcoanele si terasele vor fi amenajate cu pardoseli de ceramica si balustrade de sticla astfel incat vor complete cu o nota de eleganta intregul aspect exterior al cladirilor. 

Beneficii:

Apartamente Iuminoase si aerisite

Deoarece siguranta ta este prioritara pentru noi, ne ocupam in permanenta de igienizarea si aerisirea corespunzatoare a spatiiIor pe care Ie punem Ia dispozitie. Iti oferim confortuI necesar astfeI incat tu sa fii pe depIin muItumit de aIegerea facuta.

MateriaIe caIitative

Pentru construirea unor Iocuinte cat mai accesibiIe si Iuxoase, foIosim materiale de caIitate si durabiIitate superioara. La Queen’s Residence oferim apartamente de vanzare reaIizate prin tehnici de design profesioniste.

Aspecte inovative

In cadrul acestei companii, punem la dispozitie apartamente de vanzare concepute intr-un stil inovativ. Acestea dispun de un spatiu voluminos cu geamuri amplasate, piscina inclusa in pretul apartamentului si o multime de facilitati avantajoase.

Exterior amenajat

Aceste apartamente dispun de terase incapatoare si amenajate intr-un simt estetic deosebit pentru ca tu sa te poti bucura de o priveliste impresionanta.

Facilitati
loc de joaca acces securizat lift restaurant spatii verzi iluminat exterior parcare vizitatori supermarket piscina
Utilitati
    canalizare electricitate gaze apa
Video
Tip locuinte si preturi
1 cam. min. 69.500 €
2 cam. min. 79.500 € max. 104.400 €
Dezvoltator

  • Queen's Residence

Vezi email queens-residence.ro
Adresa
Constanta, strada D9, Mamaia-Nord
Distribuie ansamblul