Anterior Interior Design - Design interior Bucuresti

Anterior Interior Design - detalii firma

Noi stim ca fiecare persoana este diferita, de aceea idealul nostru este de a crea interioare cât mai diferite, care sa reflecte personalitatea fiecarui beneficiar. Împreuna cu tine, transformam fiecare spatiu într-un loc plin de emotie, care sa te inspire zi de zi - acel loc pe care tu îl numesti acasa.

Ne place sa ne jucam cu materialele si culorile, sa experimentam si sa ne imaginam cum arata locul perfect pentru tine. Vom parcurge împreuna fiecare pas al amenajarii, ne vom sfatui si vom lua cele mai bune decizii pentru ca tu sa ai parte de o experinta cât mai placuta si linistita. 

Primul pas este sa ne cunoastem, sa iti întelegem dorintele si nevoile si sa ne povestesti câte putin despre tine. Adunam toate informatiile apoi ne apucam de treaba.  Venim si vedem spatiul, îl masuram si iti propunem doua variante diferite de planuri de amenajare. Tot acum stabilim si stilul de design care te reprezinta cel mai bine si facem o simulare a conceptului sub forma unui moodboard. Pasul urmator îl reprezinta proiectul 3d si este unul dintre cele mai importante momente ale întregului proces. Aici vei vedea cum va arata casa ta, ne vei da feedback-uri si vom contura cea mai buna forma finala pentru tine. Odata finalizat proiectul 3d, urmeaza planurile tehnice de constructii, schitele de mobilier custom-made cu indicatii de culori si materiale si lista de cumparaturi pentru piesele ready-to-buy.

În multe dintre cazuri, un proiect de amenajare interioara poate fi mai complicat decât te astepti, mai ales atunci când este vorba de o renovare totala. Procesul este unul de durata, pornind de la 2-3 luni, ajungând chiar 6-7 luni, în functie de complexitate lucrarilor. Iar atunci când nu esti familiar cu acest domeniu, situatia poate deveni stresanta si chiar costisitoare.

 

Echipa noastra îti poate oferi si un pachet de asistenta în implementare pentru a sari în ajutorul tau. Pe scurt, vom verifica starea lucrarilor din fiecare etapa, vom tine legatura cu toate echipele implicate si îti vom comunica permanent statusul lucrarilor. Vom avea grija sa ajustam bugetul în functie de preferintele tale si vom prelua eventualele modificari pentru care vom cauta cele mai bune solutii. 

Echipa noastra 

În vara anului 2016 am absolvit facultatea de Arhitectura de Interior din cadrul Universitatii de Arhitectura ‘Ion Mincu’, din Bucuresti.

La începutul anului 2016 am început sa lucrez în domeniul arhitecturii de interior, majoritatea proiectelor realizate apartinând zonei rezidentiale, însa am avut contact si cu spatii comerciale si office de dimensiuni mici si medii. 

Alexandra Nastase

 Arhitect de Interior & Project Manager

 Sercan Veli

 Business Manager

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0770751741
Str. Caderea Bastiliei, Nr. 56, Sector 1, Bucuresti
Distribuie