Anturaj Fitness - Sala de fitness, Bucuresti

Cine suntem

Anturaj Fitness este o sala de fitness, aflata în Bucuresti, Sector 4, în imediata vecinatate a statiei de metrou Constantin Brâncoveanu, pe bulevardul Oltenitei, înspre Piata Sudului.  
Anturaj Fitness este o sala de fitness dotata cu toata aparatura necesara dezvoltarii musculaturii si a întretinerii acesteia, cât si pentru antrenamente de fitness sau cardio. 
Totusi, inima acestei sali de fitness o reprezinta antrenorul Cristian Coroi. Atlet de cariera, antrenor profesionist, Cristian da valoare acestei sali de fitness, dar si culoare, el fiind cel care întretine acel vibe pozitiv în sala Anturaj Fitness. Prin sfaturile si atitudinea lui va va ajuta sa va atingeti tintele pe care vi le-ati propus. 
Oricum, fie ca doresti sa faci performanta, fie ca doresti sa faci miscare, la Anturaj Fitness oricine este binevenit. Sfaturile sunt primite doar la cerere, iar daca doresti sa-ti urmezi propria rutina, vom respecta aceasta decizie. Totusi, daca ai nevoie de un sfat, Cristian va fi bucuros sa te ajute.
Ceea ce îsi propune Anturaj Fitness, este sa puna bazele unui stil de viata sanatos si echilibrat, pe cât posibil, în aceasta jungla urbana. Pâna la urma, rezultatele în acest domeniu sunt strâns legate de acestea doua. Rezultatele sunt greu de garantat în lipsa unui efort dorit si sustinut în aceasta directie. Antrenamentele dau rezultate atunci când în viata celui care se antreneaza sunt prezente si aceste doua componente. Totusi, nu sunteti lasati singuri în aceasta lupta, antrenorii Anturaj Fitness fiind lânga dumneavoastra sa va motiveze si sa va sustina.
La toate acestea, adaugati o atmosfera deschisa si prietenoasa a antrenorilor Anturaj Fitness, atmosfera pe care ei încearca sa o imprime tuturor celor care vin in contact cu Anturaj Fitness.
Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0761337320
Sos. Oltenitei, Nr. 31, Sector 4,
Distribuie