Camion de curse (42104)

100 RON
1 / 4

Camion de curse (42104)

100 RON
Caracteristici
Categorie: Jucarii si jocuri Tip: Lego Nou
Descriere
Un camion LEGO pentru copiii care adora jucariile de actiune. Micul tau sofer se va distra de minune construind acest set LEGO Technic 42104. Dupa ce l-ai construit, trage de el inapoi si priveste cum o ia la goana!

Acest camion va captiva tinerii fani ai masinilor. Cu tevi de esapament imense si o aripa mare in spate, plus usi si capota articulate, acest set ofera numeroase optiuni de joaca. Dar mai e ceva! Cu acest model 2-in-1, copiii pot reconstrui camionul intr-o masina de curse, invatand tehnici noi de constructie.

Fanii LEGO Technic isi vor dezvolta abilitatile de solutionare a problemelor construind acest camion LEGO Technic 42104. Construieste, participa la competitie iar apoi construieste modelul secundar pentru extra distractie!
Te asteapta viteze nebunesti cu motorul cu sistem pull-back! Camionul mai este dotat si cu tevi de esapament mari, o aripa supradimensionata pe spate si o schema de culori care va atrage priviri!
Un cadou grozav pentru copiii cu varste de la 7 ani in sus, pasionati de masini si construit.
Odata asamblat, camionul masoara peste 17 cm lungime, 8 cm inaltime si 9 cm latime.
Camionul functioneza cu ajutorul unui motor de tip pull-back, nu are nevoie de baterii pentru joaca!
Instructiunile sunt incluse in cutie, asa ca poti incepe imediat. Varianta digitala Instructions PLUS este disponibila in aplicatia gratuita LEGO Life.
Vezi mai multe detalii si cumpara
19 vizualizari Cluj, Cluj-Napoca, 07 Mai; 10:40