Daimon Sport Club - Tenis

Daimon Sport Club - Tenis

Caracteristici
Cluburi, complexe sportive tenis de camp agrement
Descriere
Daimon este insula de verdeata din centrul Capitalei unde vii sa te incarci cu energie! Aici gasesti o gama variata de servicii – sport, distractie, alimentatie sanatoasa, activitati pentru copii – astfel incat sa-ti imbunatatesti forma fizica si starea de spirit.
Detalii suplimentare
Pasiunea pentru sport si pofta de viata sunt in ADN-ul nostru. Pentru clientii nostri, ne dorim sa oferim un loc unde sa se dezvolte armonios printr-un mix de sport (fitness, spinning, fotbal, masaj, inot copii, lectii de karate etc), mancare gustoasa si distractie. Toate sub umbrela Daimon. Incearca experienta Daimon!
Daimon vine cu un concept nou sport-boutique care imbina expertiza noastra in sport de performanta cu abordarea profesionala in sportul pentru amatori. 
La Daimon, pasiunea pentru sport ne defineste, iar pofta de a fi in permanenta miscare ne starneste o stare de bine.
Putand fi practicat de la cele mai mici varste, declarat ca fiind unul din cele mai elegante sporturi, tenisul se poate desfasura pe cele 5 terenuri de zgura ale clubului Daimon, atat pe timpul sezonului cald cat si iarna (practicarea tenisului in sezonul rece se face in conditii foarte bune, 4 din cele 5 terenuri fiind acoperite cu balon protector, mentinand in interior presiunea si temperatura optima jocului de tenis). Baza noastra dispune de noctura, astfel incat pe toata perioada calda se poate juca tenis  24h din 24.
Tarifele de intrare se calculeaza pe ora si sunt urmatoarele:
Perioada vara:
1 Aprilie-31 Octombrie
Luni- Vineri/ 6.00 – 18.00: 55 RON/ora
Luni – Vineri/ 18.00 – 24.00: 65 RON/ora
Sambata – Duminica/ 6.00 – 24.00: 70 RON/ora
Perioada de iarna:
1 Noiembrie-31 Martie
*Inchiriere racheta – 20 lei
**Mingiile sunt incluse in pretul sedintei.
Luni-Duminica: 90 lei
19 vizualizari Bucuresti 11 Iul 23; 16:05