Fala Portugues - Cursuri de portugheza

1 / 1 ...

Fala Portugues - Cursuri de portugheza

Caracteristici
Categorie: Cursuri Tip curs: limbi straine Altele
Descriere
Suntem o organizatie care promoveaza limba portugheza in Romania. Predam cursuri de limba portugheza (europeana) si punem la cale evenimente culturale.
Detalii suplimentare
Cine suntem si ce facem?
Organizatia noastra a fost fondata in 2018, insa predam cursuri de limba portugheza europeana sub egida Fala Português! inca din vara lui 2017.In sens restrans promovam limba portugheza si culturile tarilor pe care le asociem cu aceasta limba: Portugalia, Brazilia, Angola, Mozambic etc.In sens larg promovam, in fapt, invatarea pe tot parcursul vietii si toleranta.
Metoda noastra
Predam exclusiv limba portugheza si pe asta ne specializam;Dezvoltam competentele lingvistice si competentele generale – capacitatea de a invata, capacitatea de a lucra in echipa si, mai ales, creativitatea;Insotim experienta de la curs cu recomandari personalizate pentru fiecare grup – in fapt, asta este una dintre superputerile noastre – niciun grup nu seamana cu celalalt, prin urmare flexibilitatea noastra este pe masura exigentelor;Intregul material de curs este facut de noi – dedicam cea mai mare parte a timpului nostru realizarii materialelor si planificarii orelor. Metodologia noastra se bazeaza cea mai recenta bibliografie in domeniul rolului proceselor de instruire in insusirea limbii a doua si suntem la curent cu tot ce misca in domeniu; Insistam asupra dezvoltarii competentei pragmatice – inteleg contextul si relatia dintre interlocutori, prin urmare imi pot adapta discursul in functie de contextul cultural;Insistam la fel de mult asupra dezvoltarii competentei interculturale – inteleg ca exista diferente culturale intre patrimoniul cultural care guverneaza opiniile interlocutorilor si negociez in comunicare sensul pe care vreau sa il transmit tinand cont de specificul local.
12 vizualizari Bucuresti, Sector 6, 11 Iul 23 15:05