1 Mai - Domenii, Mihalache, Chibrit, Expozitiei

390 €

1 Mai - Domenii, Mihalache, Chibrit, Expozitiei

390 €
Caracteristici
Suprafata 48 mp Semidecomandat Mobilat Utilat
Optiuni interior: Apometre Internet Repartitoare Aragaz Frigider Liber Televizor Aer conditionat Balcon Masina de spalat Termopan Cablu Renovat Usa metalica
Optiuni exterior: Lift Reabilitat termic M 10 min.
Descriere
Se ofera spre inchiriere un apartament de 2 camere semidecomandat, complet mobilat si utilat, pe Bd. Ion Mihalache nr. 158, la circa 10 minute de mers pe jos de statia de metrou 1 Mai. Sunt acceptate maximum 2 persoane, eventual o familie cu 1 copil, dar fara animale de companie. Agentie.
Detalii suplimentare
Se ofera spre inchiriere un apartament de 2 camere semidecomandat, complet mobilat si utilat, pe Bd. Ion Mihalache nr. 158, la circa 10 minute de mers pe jos de statia de metrou 1 Mai. Apartamentul este la etajul 7 din 7, intr-un bloc din anii 1960, reabilitat. Sunt acceptate maximum 2 persoane, eventual o familie cu 1 copil, dar fara animale de companie. Este o statie de autobuz chiar in fata blocului. Exista un loc de joaca pentru copii chiar in fata blocului. In zona sunt scoli si gradinite. Este si un MegaImage vizavi. Piata Domenii se afla la cel mult 10 minute de mers pe jos. Parcul Herastrau este in apropiere, la circa 1,5 km distanta, se poate ajunge si pe jos relativ usor. Vederea este pe spate, spre Bd. Expozitiei, (liniste) iar apartamentul are o panorama frumoasa. Bucataria este utilata cu aragaz, cuptor electric, hota si frigider. In holul de la intrare este o debara incapatoare. Sufrageria are mobila noua, o canapea extensibila, etajere, comoda TV cu sertare, un birou cu scaun si un fotoliu cu spatar reglabil. In sufragerie este un TV smart. In apartament exista Internet wireless si cablu TV. In holul dinspre baie si dormitor este un dulap incapator. Baia este dotata cu cabina de dus, masina de spalat si un boiler electric, foarte util. Dormitorul are un pat de 160 cm latime, noptiere si un sifonier incapator. In dormitor este un aparat de aer conditionat plus un calorifer electric pentru situatii neplacute. Balconul este inchis cu termopan si se afla in zona sufrageriei si a bucatariei. Vedeti schita. Apartamentul nu este unul de lux, dar este cel putin decent, ofera tot confortul si este curat. Pret: 390 euro/luna, plus o chirie garantie. Agentie.
369 vizualizari Bucuresti, Sector 1, 23 Mai; 11:15
Statii metrou
1 Mai 10 min
Grivița 16 min
Jiului - Ascensor 57 min
Statii STB
Aviator Popișteanu 1 min
105 Bd. Expoziției 6 min
Sandu Aldea 6 min
105 , 300 , 422 , 780 Clăbucet 7 min
Grivița 8 min
65 , 86 105 R.A.R 9 min
Evolutia preturilor imobiliare in 1 Mai-Domenii
se incarca..