Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
2.000 RON
Bucuresti 18 Mai; 08:55
...
350 €
Bucuresti ieri; 09:27
...
310 €
Bucuresti ieri; 17:05

Anunt inactiv

13 Septembrie, Sebastian

369 €

13 Septembrie, Sebastian

369 €
Caracteristici
Suprafata 65 mp Decomandat Mobilat Utilat
Optiuni interior: Apometre Internet Aragaz Frigider Liber Aer conditionat Balcon Masina de spalat Termopan Cablu Usa metalica
Optiuni exterior: Lift
Descriere
Inchiriez apartament de 2 camere, cu o suprafata utila de 65 mp, in zona 13 Septembrie, mobilat si utilat, etaj 5/8, an constructie 1990, 10 minute Unirea, pret negociabil.
Detalii suplimentare
Inchiriez apartament de 2 camere, cu o suprafata utila de 65 mp, in zona 13 Septembrie, mobilat si utilat conform pozelor (aer conditionat, masina de spalat, combina frigorifica, aragaz, etc.).
Apartamentul este situat la etajul 5 din 8, al unui imobil foarte curat, construit in anul 1990, care este situat la doar 10 minute de Unirea, avand acces facil la mijloacele de transport in comun, ce beneficiaza de 1 ascensor, camere de supraveghere video si interfon.
In proximitate se afla Mega Image, centrul comercial Vulcan, Carrefour, Kaufland, Lidl, Penny, Mall Afi Cotroceni, statia de metrou Academia Militara si Orizont, Parcul Sebastian, etc.
Este foarte aproape de Facultatile importante (Facultatea Politehnica, Facultatea de Medicina, Facultatea de Drept, Facultatea de Medicina Veterinara, Facultatea de Medicina Dentara, Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, Facultatea de Biologie, Universitatea Artifex, Facultatea de Stiinte Politice, Facultatea de Sociologie, Facultatea de Filosofie, Universitatea Ecologica, precum si numeroase scoli, licee si crese.
Pentru detalii suplimentare, precum si pentru a programa o vizionare, va astept sa ma contactati telefonic.
Pretul este negociabil, 1 luna chirie + 1 luna garantie + comision - jumatate din prima chirie (agentie).
18 vizualizari Bucuresti, Sector 5, 10 Iun 23; 12:24
Statii metrou
Orizont 24 min
Academia Militară 28 min
Orizont 29 min
Statii STB
Parcul Sebastian 4 min
Calea Ferentari 8 min
Evolutia preturilor imobiliare in Rahova-Sebastian
se incarca..
Anunt inactiv