Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
460 €
Bucuresti 12:30
...
2.500 RON
Bucuresti 12:25
...
400 €
Bucuresti 08:51

Anunt inactiv

Atria Resort, piscina si loc de parcare

490 €

Atria Resort, piscina si loc de parcare

490 €
Caracteristici
Suprafata 60 mp Decomandat
Descriere
va prezentam un superb apartament cu 2 camere disponibil spre inchiriere in complexul rezidential Atria Resort, propus de catre agentia noastra, RIMO.

Apartamentul este situat la etajul 1 al unui imobil cu 4 etaje. Are o configuratie decomandata si o suprafata utila de 60mp. Dispune de un living spatios, un dormitor confortabil, o bucatarie utilata, un grup sanitar si un balcon.

Acest apartament este la prima inchiriere si se inchiriaza complet mobilat si utilat cu produse noi, oferind o experienta de locuire confortabila si moderna. De asemenea, apartamentul beneficiaza de o centrala proprie pentru incalzire si apa calda.

In pretul chiriei este inclus un loc de parcare suprateran, asigurandu-va comoditatea si accesibilitatea in deplasarile cu masina. De asemenea, aveti acces la piscina privata a complexului, oferindu-va o oaza de relaxare si racorire in zilele calduroase.

Complexul rezidential Atria Resort este un loc atractiv si ofera o gama variata de facilitati si servicii pentru a va bucura de un stil de viata confortabil si placut.

Pentru mai multe informatii si pentru a programa o vizionare, va rugam sa ne contactati prin intermediul agentiei noastre, RIMO. Suntem bucurosi sa va oferim mai multe detalii si sa va ajutam sa gasiti locuinta potrivita pentru dumneavoastra.
Optiuni interior
Balcon
Optiuni exterior
Loc parcare
184 vizualizari Bucuresti 06 Jun, 15:23
Statii metrou
Depou Străulești 35 min
Străulești 36 min
Statii STB
Cpt. Radu Dragoș 2 min
Soldat Adrian Pătru 6 min
Pasaj Chitila 7 min
Evolutia preturilor imobiliare in Bucurestii Noi-Damaroaia
se incarca..
Anunt inactiv