Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
590 €
Bucuresti 16 Iun. '24 (12:39)
...
2.000 RON
Bucuresti 18 Iun. '24 (09:06)
...
390 €
Bucuresti 20 Iun. '24 (13:06)
...
600 €
Bucuresti ieri; 12:29

Anunt inactiv

Atria Resort, piscina si loc de parcare

490 €

Atria Resort, piscina si loc de parcare

490 €
Caracteristici
Suprafata 60 mp Decomandat
Optiuni interior: Balcon
Optiuni exterior: Loc parcare
Descriere
va prezentam un superb apartament cu 2 camere disponibil spre inchiriere in complexul rezidential Atria Resort, propus de catre agentia noastra, RIMO.

Apartamentul este situat la etajul 1 al unui imobil cu 4 etaje. Are o configuratie decomandata si o suprafata utila de 60mp. Dispune de un living spatios, un dormitor confortabil, o bucatarie utilata, un grup sanitar si un balcon.

Acest apartament este la prima inchiriere si se inchiriaza complet mobilat si utilat cu produse noi, oferind o experienta de locuire confortabila si moderna. De asemenea, apartamentul beneficiaza de o centrala proprie pentru incalzire si apa calda.

In pretul chiriei este inclus un loc de parcare suprateran, asigurandu-va comoditatea si accesibilitatea in deplasarile cu masina. De asemenea, aveti acces la piscina privata a complexului, oferindu-va o oaza de relaxare si racorire in zilele calduroase.

Complexul rezidential Atria Resort este un loc atractiv si ofera o gama variata de facilitati si servicii pentru a va bucura de un stil de viata confortabil si placut.

Pentru mai multe informatii si pentru a programa o vizionare, va rugam sa ne contactati prin intermediul agentiei noastre, RIMO. Suntem bucurosi sa va oferim mai multe detalii si sa va ajutam sa gasiti locuinta potrivita pentru dumneavoastra.

7 vizualizari Bucuresti 06 Iun. '23 (15:23)
Statii metrou
Depou Străulești 35 min
Străulești 36 min
Statii STB
Cpt. Radu Dragoș 2 min
Soldat Adrian Pătru 6 min
Pasaj Chitila 7 min
Evolutia preturilor imobiliare in Bucurestii Noi-Damaroaia
se incarca..
Anunt inactiv