Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
530 €
Ilfov 10:00
...
750 €
Ilfov 10:10
...
600 €
Bucuresti 13:42

Anunt inactiv

Pipera Apartament Cortina North Residence

780 €

Pipera Apartament Cortina North Residence

780 €
Caracteristici
Suprafata 65 mp Decomandat
Descriere
RIMO va propune spre inchiriere un superb apartament situat in zona Pipera, in cadrul complexului Cortina North Residence.
Cu o amplasare de exceptie in nordul capitalei, acest ansamblu este unul de referinta, cuprinzand caracteristici unice pentru un stil de viata complet, confortabil si activ!
Facilitatile incluse in conceptul Cortina North includ bazin semiolimpic de inot, pista de alergare de peste 1.5km, zona de fitness si wellness si peste 10.000 mp de spatii verzi.
Complexul rezidential „Cortina North” se afla localizat in partea de Nord a Bucurestiului si imobilele noi se gasesc amplasate pe bulevardul Pipera, la numarul 1, in zona orasului Voluntari din judetul Ilfov. In apropierea locuintelor noi functioneaza sucursale bancare, sunt farmacii si nu departe se afla supermarketurile Hala Pipera si Penny, la circa un kilometru este centrul comercial Pipera Plaza si sunt cafenele, restaurante si localuri de relaxare, este fast food-ul McDonald’s si la 1,5 km se afla terenul distractiv pentru copii „Kinder Village Playground”.
De la imobil este acces rapid catre statiile cu mijloace de transport in comun, la 2,2 km este statia de metrou Pipera si cu transport personal este usor de ajuns in centrul capitalei parcurgand circa 10 km pana in Piata Unirii si 7,7 km pana la Gara de Nord din capitala. Sunt de parcurs 12,8 km pana la Aeroportul International „Henri Coanda” din Otopeni si aproximativ 4 km pana la Aeroportul International „Aurel Vlaicu” din Baneasa.
Apartamentul este decomandat si dispune de un living si bucatarie open-space, un dormitor, un grup sanitar si o terasa si se inchiriaza complet mobilat si utilat.
In pretul chiriei este inclus si un loc de parcare.
Pentru mai multe informatii, va asteptam cu drag la vizionare!
Optiuni interior
Balcon
Optiuni exterior
Loc parcare
302 vizualizari Bucuresti 19 Jun, 09:45
Statii metrou
Statii STB
Frăsari 1 min
Biserica Adormirea Maicii Domnului 5 min
Pasarela 6 min
Anunt inactiv