Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Domenii, Arcadia Apartments 2020 loc parcare

900 €

Domenii, Arcadia Apartments 2020 loc parcare

900 €
Caracteristici
Suprafata 83 mp Decomandat Mobilat Utilat M 6 min.
Descriere
Arcadia Apartments Domenii, 3 camere, 2 dormitoare, constructie 2020, 2 gr. sanitare etaj 7, mobilat si utilat centrala proprie incalzire prin pardoseala, aer conditionat, parcare subterana, 83 mp.
Detalii suplimentare
Apartament de inchiriat compus din 3 camere, 2 dormitoare in ansamblul rezidential din nordul Bucurestiului Arcadia Apartments Domenii cu vedere spectaculuasa in curtea interioara. Construit in 2020, la etajul 7, cu o suprafata construita de 83 mp. intr-un imobil cu 7 niveluri dotat cu 2 lifturi de mare viteza. Decomandat cu doua grupuri sanitare, mobilat si utilat totul nou, bucatarie open space, mobilata si utilata integral cu electrocasnice noi din gama premium (masina de spalat vase, plita, cuptor electric, hota, masina de spaltat rufe). Un dormitor este nemobilat si poate fi organizat ca birou, ideal pentru desfasurarea activitatii de acasa.
Spatii de depozitare multiple. Apartamentul are rulouri la ferestre din aluminiu si centrala termica proprie cu incalzire prin pardoseala, reglaj independent al temperaturii pentru fiecare camera, aer conditionat in fiecare camera, videointerfon. Loc de parcare subteran, potrivit pentru masini de dimensiuni mari.
Ansamblul rezidential este monitorizat video si se afla la doar cateva minute de mers pe jos de statia de metrou Grivita cat si de statii de autobuz si tramvai din Bd. Grivita si Ion Mihalache, accesul catre centrul orasului se face foarte rapid.
In apropiere piata Domenii (la doar 5 min), liceul Teoretic Nicolae Iorga, manastirea Casin, Arcul de Triumf, parcul Herastrau, noul sediu central ING Bank, Ubi Soft, SNSPA, statia de metrou Grivita.
Cartierul Domenii este unul dintre cele mai selecte cartiere ale Bucurestiului, zona fiind predominata de vile interbelice de lux, case cu regim de inaltime mic si numeroase spatii verzi.
Contract de inchiriere minim 1 an, declarat integral la ANAF. Exclus animale de companie.
Optiuni interior
Centrala Internet Repartitoare 2 gr. sanitare Aragaz Frigider Televizor Aer conditionat Balcon Inst. electrice noi Masina de spalat Termopan Cablu Inst. sanitare noi Renovat Usa metalica
Optiuni exterior
Lift Loc parcare Reabilitat termic
1.328 vizualizari Bucuresti, Sector 1, 27 Jul, 08:59
Statii metrou
Grivița 6 min
1 Mai 18 min
Basarab (M4) 26 min
Statii STB
Grivița 5 min
65 , 86 105 Griro 6 min
65 , 86 , 97 105 , 97105 Feroviarilor 6 min
65 , 86 105 Caraiman 8 min
Piața Domenii 11 min
Sandu Aldea 12 min
Aviator Popișteanu 12 min
Video
Evolutia preturilor imobiliare in 1 Mai-Domenii
se incarca..
Anunt inactiv