Ion Mihalache, Piata Victoriei

599 €

Ion Mihalache, Piata Victoriei

599 €
Caracteristici
Suprafata 75 mp Decomandat Mobilat Utilat
Optiuni interior: Apometre Internet Aragaz Frigider Liber Televizor Aer conditionat Balcon Inst. electrice noi Masina de spalat Termopan Cablu Inst. sanitare noi Renovat Usa metalica
Optiuni exterior: Lift Reabilitat termic M 19 min.
Descriere
Inchiriez apartament cu 3 camere, renovat complet in anul 2024, fiind la prima inchiriere, situat pe Bd. Ion Mihalache, zona Piata Victoriei, la 5 minute fata de statia de metrou Piata Victoriei.
Detalii suplimentare
Inchiriez apartament cu 3 camere, renovat complet in anul 2024, fiind la prima inchiriere, situat pe Bd. Ion Mihalache, zona Piata Victoriei, la 5 minute fata de statia de metrou Piata Victoriei, decomandat, avand o baie cu geam (aerisire naturala), avand un balcon inchis cu geam termopan foarte spatios, cu o suprafata de 75 mp, mobilat (foarte multe spatii de depozitare) si utilat complet (2 aparate de aer conditionat, masina de spalat, combina frigorifica, aragaz, hota, TV, etc.), va puteti muta doar cu hainele.
Apartamentul este situat la etajul 6 din 8, al unui imobil foarte curat, reabilitat termic, construit in anul 1980, la doar 5 minute fata de statia de metrou Piata Victoriei, acces facil la mijloacele de transport in comun, beneficiaza de 1 ascensor, interfon si camere de supraveghere video.
In proximitate se afla Mega Image, Shop & Go, Piata Domenii, Carrefour, Kaufland, Lidl, etc.
Este foarte aproape de cladiri de birouri, fiind ideal pentru cei care lucreaza in Tower Center International, America House Offices, Tiriac Tower, BRD, etc.
De asemenea exista numeroase spatii de recreere, cum ar fi Parcul Kiseleff, Parcul Regele Mihai I al Romaniei (Herastrau), Parcul Bordei, Baneasa Shopping City, sali de fitness, precum si restaurante, terase, etc.
Pentru detalii suplimentare, precum si pentru a programa o vizionare, va astept sa ma contactati telefonic.
Pretul este fix, 1 luna chirie + 1 luna garantie + comision - jumatate din prima chirie (agentie).
La cerere pot trimite pe whatsapp poze suplimentare si un filmulet de prezentare al apartamentului.
980 vizualizari Bucuresti, Sector 1, ieri; 15:51
Statii metrou
Basarab (M4) 19 min
Aviatorilor 20 min
Basarab (M4) 21 min
Statii STB
205 , 282 , 300 Piața Ion Mihalache 2 min
205 , 282 , 300 Bd. Mareșal Averescu 4 min
Bd. Mihalache 6 min
Docenților 11 min
Video
Evolutia preturilor imobiliare in 1 Mai-Domenii
se incarca..