1 Decembrie Green City, langa padure, oferta vara, comunitate exclusiva

1.000 €

1 Decembrie Green City, langa padure, oferta vara, comunitate exclusiva

1.000 €
Caracteristici
Suprafata 118 Curte 100 4 Mobilata Utilata
Optiuni interior: Alimentare apa Centrala Libera 2+ gr. sanitare Living Aer conditionat Cablu tv Gaze Recent renovata Canalizare Internet Terasa
Optiuni exterior: Curte amenajata
Descriere
Asezat in linistea periferiei zonei metropolitane a Bucurestiului, Green City ofera o experienta de trai extraordinara pe terenurile istorice ale fostului domeniu regal al Reginei Maria.

Pozitionat in apropierea raului Arges si inconjurat de 120 hectare de padure, comunitatea noastra promite un stil de viata linistit, cu mult aer curat, nu departe de inima vibranta a Bucurestiului.

Acces facil
+ 35 de minute de Piata Unirii.
+ 20 de minute de Eroii Revolutiei.
+ 15 minute de Dedeman.

Apropiere de servicii esentiale si cumparaturi:
+ Lidl la 2 km distanta
+ Profi la 1,5 km

Alaturati-va unei comunitati vibrante de 1.500 de locuitori in complexul nostru cu 700 de case (630 de locuinte deja locuite).

Printre vecinii dumneavoastra veti gasi:
+ Executivi,
+ Avocati,
+ Antreprenori,
+ Medici,
+ Personal guvernamental,
+ si Profesori,
creand un tesut social bogat si dinamic pe care il intalniti in evenimentele sociale bine planificate ale comunitatii noastre.

Complexul Green City este o oaza de verdeata rupta de tumultul urban, iar imprejurimile o sa va tenteze la plimbari pe jos ori cu bicicleta sau alte activitati sportive.

Vino sa te convingi singur ca poti lasa Bucurestiul, aglomeratia, agitatia, stresul, poluarea in trecut si sa te bucuri de aer curat, de familie si de fiecare clipa petrecuta cu cei dragi!

Programeaza o vizionare!
Mai multe detalii la telefon: 0310050570
2.380 vizualizari Ilfov, 1 Decembrie, azi; 00:09
Tur virtual
Video