Voluntari, str Nicolae Iorga de inchiriat vila

890 €

Voluntari, str Nicolae Iorga de inchiriat vila

890 €
Caracteristici
Suprafata 169 Curte 70 5 Mobilata Utilata
Optiuni interior: Alimentare apa Centrala Libera 2+ gr. sanitare Living Cablu tv Gaze Recent renovata Canalizare Internet Terasa
Optiuni exterior: Curte amenajata Curte pavata
Descriere
Particular, p+1+m, 5 camere, finisaje de calitate, mobilat, utilat complet, 5 min. birouri Pipera, g, f, t, p, ct, um, 3 terase, curte pavata, toate utilitatile, disponibila din 31.03.2024.
Detalii suplimentare
Atentie - vila este inchiriata si se elibereaza din 31.03.2024.

Particular inchiriez vila in suprafata utila de 169 mp, situata in Voluntari. Are structura de rezistenta pe cadre de beton armat, geamuri termopan cu tamplarie PVC si este izolata termic pe exterior cu polistiren de 10 cm.

Vila se afla pe o strada lata cu trotuare, iluminare stradala impecabila, zona linistita de case, cu vecini de calitate.

Vila este mobilata si utilata integral.

Regim de inaltime P+1+M. Mansarda este amenajata ca o singura camera imensa cu terasa, dispune de 3 paturi si un dulap dressing.

Imobilul este conectat la toate utilitatile: gaze, curent electric, apa, canalizare, cablu si internet.

Vila este extrem de luminoasa, foarte bine impartita si beneficiaza de finisaje de calitate: gresie, faianta, parchet, usi interioare deosebite, geamuri termopan.
Dispune de 3 terase. Curtea este integral pavata si iluminata fiind delimitata numai de gard de beton

Vila este situata pe strada Nicolae Iorga la doar 3-5 minute de zona de birouri din Pipera. Zona linistita de case cu acces facil la transportul in comun (statie STB foarte aproape).

Pret inchiriere - 890 euro
90 vizualizari Ilfov, Voluntari, 12 Mai 22:47