Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
350 €
Bucuresti 18 Iun. '24 (09:06)
...
350 €
Bucuresti 18 Iun. '24 (13:12)
...
175 €
Bucuresti 17 Iun. '24 (03:21)

Anunt inactiv

1 Mai, Studio Luxuria Residence, 8 min. de metrou

500 €

1 Mai, Studio Luxuria Residence, 8 min. de metrou

500 €
Caracteristici
Suprafata 40 mp Semidecomandat Mobilat Utilat
Optiuni interior: Apometre Centrala Internet Aragaz Frigider Aer conditionat Balcon Inst. electrice noi Masina de spalat Termopan Cablu Inst. sanitare noi Renovat Usa metalica
Optiuni exterior: Lift M 8 min.
Descriere
40 mp, open space dar cu spatiul de zi delimitat de spatiul de noapte, etaj 8/11, mobilata, uitlata, ac, masina spalat vase, rufe, cuptor, plita, frigider,

Studio situat in proximitatea Pietei Domenii, a Manastirii Casin, a Parcului Herastrau, in Complex Rezidential Luxuria, la doar 8 minute de mers lejer pana la statia de metrou 1Mai, extrem de luminoasa si primitoare, cu ferestre mari, cu o vedere superba asupra orasului, terasa spatioasa - acoperita, disponibila pentru inchiriere pe termen nelimitat, dar nu mai putin de 12 luni.
Complexul este unul grandios, cu atentie deosebita la detalii, finisaje de calitate, doua lifturi la fiecare bloc, foarte multe spatii verzi la interior, fara parcari la suprateran ceea ce ofera un aer curat si spatii aerisite, si dispunde de propria sala de fitness.
Garsoniera este complet mobilata si utilata, avand delimitat spatiul de noapte cu cel de zi printr-un paravan din lemn natural, canapea extensibila, pat si dressing spatios, obiecte iluminat inteligente, bucatarie mobilata si utilata cu : combina frigorifica, masina de spalat vase, hota, plita, cuptor. Baia este de asemenea foarte mare, cu cada conceputa special cu usa de acces, pentru persoanele ce prefera sa foloseasca baile tip dus - vezi foto din anunt.
Incalzirea se face prin pardoseala, cu centrala de imobil.
Garsoniera nu dispune de un loc parcare insa exista posibilitatea inchirierii acestora sau a parcarii in proximitatea complexului.
Nu se accepta animale de companie.
249 vizualizari Bucuresti, Sector 1, 04 Iun. '24 (10:25)
Statii metrou
1 Mai 8 min
Grivița 21 min
Jiului ieșirea A 56 min
Statii STB
Grivița 3 min
105 Bd. Expoziției 4 min
Bd. Ion Mihalache 6 min
105 , 300 , 422 , 780 Clăbucet 7 min
Carpați 8 min
Piața Clăbucet 8 min
1 Mai 9 min
Evolutia preturilor imobiliare in Bucurestii Noi-Damaroaia
se incarca..
Anunt inactiv