Institutul Confucius - Cursuri limba chineza

Institutul Confucius - Cursuri limba chineza

Caracteristici
Categorie: Cursuri Tip curs: limbi straine Altele
Descriere
Institutul Confucius isi concentreaza activitatea pe promovarea limbii chineze prin activitatile didactice specifice, precum si prin diverse activitati culturale. Programele initiate urmaresc organizarea de cursuri atat pentru studentii universitatii gazda, cat si pentru publicul larg. Intrucat solicitarile pentru aceste cursuri sunt numeroase.
Detalii suplimentare
Cursurile oferite de Institutul Confucius din Bucuresti se adreseaza atat copiilor cat si adultilor si sunt organizate pe nivele de studii ce cuprind mai multe module. Institutul ofera, de asemenea, cursuri specializate, cursuri intensive, precum si cursuri pentru companii de stat si private.
Pentru studentii sectiei de chineza a Universitatii Bucuresti sunt organizate cursuri specializate pentru auditie, conversatie, precum si un Chinese Corner
De asemenea, Institutul Confucius are ca obiectiv promovarea culturii chineze prin variate activitati culturale, cu scopul de a atrage un public cat mai larg, de a starni interesul pentru cunoasterea acestei civilizatii. Dat fiind faptul ca la Universitatea Bucuresti exista o catedra de limba chineza cu o indelungata experienta de predare a limbii chineze, dar si cu o activitate intensa in sfera cercetarii, acest Institut Confucius urmareste, pe langa activitatile didactice, si dezvoltarea unor proiecte de cercetare comune. Scoala de sinologie romaneasca, formata la Universitatea Bucuresti, de-a lungul catorva decenii, poate oferi un sprijin competent in sensul desfasurarii studiului stiintific intr-un cadru mai larg, sub indrumarea unor specialisti reputati in domeniul cercetarii limbii si culturii chineze.Datorita acestor aspecte, Institutul Confucius va reprezenta o platforma pentru dezvoltarea relatiilor culturale romano-chineze, pentru promovarea predarii limbii chineze, prin cursuri destinate publicului larg, precum si pentru sprijinirea proiectelor de cercetare si organizarea de manifestari stiintifice.
11 vizualizari Bucuresti, Sector 1, 11 Iul 23; 15:10