Іoan Popasu, 23, Tractorul, Valcom Residence

133.000 €

Іoan Popasu, 23, Tractorul, Valcom Residence

133.000 €
Caracteristici
Suprafata 84 mp An 2022 Decomandat
Descriere
imobil S+P+10E, ap 3 cam orientare est, 2 dormitoare mari si 2 bai, dec, su 84mp, et 1/10, balcon 6mp, ct proprie si finisaje premium g, f, p, t, um. Pretul afisat este pentru varianta de plata integrala.
Detalii suplimentare
Valcom Residence Tractorul va cuprinde un total de 175 apartamente, cu 1, 2 si 3 camere, care vor fi construite in doua etape, dupa cum urmeaza:
Faza I de proiect, va cuprinde 80 de apartamente, dispuse in imobil B, acestea urmand a fi realizate intr-o maniera echilibrata, pentru a crea spatii bine gandite, din punct de vedere practic, astfel incat sa se adapteze necesitatilor oricarei persoane, date fiind diversitatea dispunerii si finisajele executate.
Faza II va cuprinde 95 de apartamente, in Blocul A, cu acelasi mix ca si cel aferent blocului B.
Holurile sunt unele spatioase, acestea gazduind accesul la cele 2 lifturi, existente in fiecare, dintre cele 2 cladiri.
Apartamentele, cu un design modern, sunt construite dupa cele mai inalte standarde de confort si siguranta, folosind materiale de calitate in combinatie cu un sistem de executie profesionist.
Zona rezidentiala va detine spatii verzi, loc de joaca pentru copii si, totodata, locuri de parcare supra si subterane
Accesul in bloc se va realiza prin video-interfon, casa scarii este prevazuta cu senzor de miscare incorporat, iar cutiile postale sunt amplasate pe holul principal.
In ceea ce priveste apartamentele, acestea vor fi dotate cu gresie, faianta si parchet, usa de intrare si cele de interior, dar si cu tamplarie exterioara PVC, Salamander, culoare antracit si instalatii sanitare complete. Baile se vor preda complet mobilate si dotate ( gresie, faianta, obiecte sanitare si corpurile aferente de mobilier).
Optiuni interior
2 grupuri sanitare Balcon Centrala termica Termopan Usa metalica
Optiuni exterior
Lift Structura beton
1.376 vizualizari Brasov, Brasov, 28 May, 08:55
Statii metrou
Statii STB
Ioan Popasu 1 min
13 Decembrie 5 min