Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Bucurestii Noi, Sos. Chitilei, OMV

155.000 €

Bucurestii Noi, Sos. Chitilei, OMV,

155.000 €
Caracteristici
Suprafata 156 mp An 2021 Decomandat Etaj parter din 5
Descriere
ap. 4 cam.+curte, 88 mp, agentia noastra va prezinta spre vanzare un apartament deosebit situat in zona Bucurestii Noi-Sos. Chitilei (OMV). Imobilul in care se afla apartamentul este unul cochet si are un regim de inaltime P+5,
Detalii suplimentare
Agentia noastra va prezinta spre vanzare un apartament deosebit situat in zona Bucurestii Noi-Sos Chitilei(OMV). Imobilul in care se afla apartamentul este unul cochet si are un regim de inaltime P+4+5R.

Apartamentul este dispus pe parter. Interiorul acestuia a fost personalizat inca din faza de proiect si s-a optimizat fiecare spatiu din interiorul casei.

Partitia acestuia este una decomandata. Zonele de zi sunt unele foarte generoase si anume living+dinning 45mp, bucatarie 14mp si ambele cu acces catre o curte proprie in suprafata de 88mp. Accesul catre dormitoare se face dintr-un hol extrem de generos in suprafata de 20mp. Dormitoarele sunt foarte spatioase si au suprafete de 17mp, 24mp si 18mp. Doua dintre dormitoare beneficieaza de baie proprie si cea de a treia baie este cu acces din hol si deserveste cel de al treilea dormitor si zona de zi.
.
Suprafata utila interioara este de 156mp si in total avem o suprafata de 187mp construiti la care se adauga curtea de 88mp.

Finisajele interioare sunt de foarte buna calitate si apartamentul beneficieaza de incalzire in pardoseala in fiecare incapere si zona termostatata pentru fiecare camera.

In pretul afisat apartamentul se vinde nemobilat, doar bucataria ramane.

Apartamentul este detinut pe societate.

Pret de vanzare 155.000Euro +tva. Nu se aplica tva daca se achizitioneaza pe societate.

Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati!
Optiuni interior
2 grupuri sanitare Alarma Apometre Centrala termica Contor gaze Inst. electrice noi Inst. sanitare noi Izolatie termica Termopan Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon Lift Reabilitat termic Structura beton Structura caramida
717 vizualizari Bucuresti, Sector 1, 04 Aug, 10:32
Evolutia preturilor imobiliare in Bucurestii Noi-Damaroaia
se incarca..
Anunt inactiv