Dristor, Kaufland, Racari, etaj 5/8, bloc 1984, boxa loc de parcare

155.000 €

Dristor, Kaufland, Racari, etaj 5/8, bloc 1984, boxa loc de parcare

155.000 €
Caracteristici
Suprafata 84 mp An 1984 Semidecomandat Etaj 5 din 8 M 15 min.
Descriere
Daca sunteti in cautarea unui apartament cu mult spatiu si in acelasi timp intr-o locatie excelenta, avem vesti bune pentru dumneavoastra! Va prezentam un apartament de 4 camere, situat la etajul al 5-lea al unui bloc cu 8 niveluri, construit in 1984 pe strada Racari nr.18, Extrem de functionala, locuinta pe care v-o propunem spre vizionare se afla in apropiere de intersectia de la Dristor dar si de centrul Kaufland Vitan . Apartamentul are 84 mp, 2 balcoane, 2 bai si chiar daca necesita o modernizare si renovare integrala va ofera oportunitatea de a crea un camin unic, adaptat perfect nevoilor si gusturilor dumneavoastra. Datorita spatiului generos si camerelor cu dimensiuni mari, investitia va fi cu siguranta pe masura efortului depus. Desi nu mai sunt poate in tendintele actuale de amenajari interioare, totusi in timp, au fost aduse optimizari la interior, iar dintre imbunatatirile prezente in acest apartament ar fi de amintit urmatoarele: parchet in camere, gresie si faianta in dependinte (bai si bucatarie), amenajare balcoane astfel incat acestea sunt deja spatii care ofera acelasi confort de izolare fonica si termica asemanator suprafetei utile a restului apartamentului.
Holul de la intrare este spatios de aproape 6 metri patrati. Un spatiu util al unei debarale este prezent tot in apropierea intrarii, care poate fi transformata in cuier si pantofar. Din acest hol exista acces catre doua dintre cele 3 dormitoare, catre baia de serviciu, bucatarie si camera de zi. Accesul catre suprafata generoasa a bucatariei, de aproximativ 7 mp, a fost largit de tip open space. In prelungirea bucatariei se gaseste unul dintre cele doua balcoane carel este inchis cu geamuri termopan si renovat cu gresie si fainata. Astfel balconul a devenit o prelungire fireasca a bucatariei si un spatiu util pentru activitati specifice, insa pastrand in acelasi timp si utilitatea specifica unui balcon de apartament. Baia de serviciu ofera o suprafata care a permis amenajarea ei cu toate cele necesare unei bai principale: cada de dus,, vas wc.
In toate cele 4 camere gasim geamuri termopan pereti indreptati si dati cu lavabil. Cele 3 dormitoare cu suprafete cuprinse intre 11 si 10 mp, sunt perfecte pentru momentele de relaxare, in timp ce livingul de peste 17 mp ofera suficient spatiu pentru intalniri cu prietenii si familia. Baia principala echipata de asemenea complet cu obiectele sanitare specifice, cada, lavoar si vas wc, demonstreaza ca dispune de o suprafata versatila pentru o amenajare moderna. Aerisirea este asigurata de un geam care corespunde catre exteriorul cladirii.
In apropiere se afla scoli, gradinite, numeroase magazine, centrul comercial Park Lake, metrou Dristor la 12 min de mers pe jos.
Nu pierdeti ocazia de a cumpara acest apartament cu atat de mult potential, care poate fi transformat intr-un camin calduros si primitor pentru familia dumneavoastra! Contactati-ne pentru mai multe informatii si programari la vizionare.
751 vizualizari Bucuresti 19 Iun. '24 (08:01)
Statii metrou
Dristor 15 min
Dristor 2 17 min
Metrou Nicolae Grigorescu 29 min
Statii STB
123 , 135 , N111 Stadion Olimpia 4 min
1 123 , 124 , 135 , 223 , 634 Calea Vitan 8 min
123 , 135 , N111 Complex Comercial Vitan 9 min
Evolutia preturilor imobiliare in Titan-Dristor
se incarca..