Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Drumul Taberei, 4 camere, comision 0%, 2 bai

357.000 €

Drumul Taberei, 4 camere, comision 0%, 2 bai,

357.000 €
Caracteristici
Suprafata 321 mp An 2022 Decomandat Etaj 7 din 8 M 16 min.
Descriere
penthouse pentru pretentiosi, 4 camere, 3 dormitoare, 3 bai, living spatios 66 mp, terasa deosebita de 140 mp, incalzire in pardoseala, geam tripan, spatiu verde amenajat, comision 0%.
Detalii suplimentare
Draga cumparatorule,

Asa cum te-am obisnuit in ultimii ani, venim catre tine cu un nou proiect imobiliar unic, situat in cartierul Drumul Taberei pe bulevardul Timisoara nr. 101V, intr-o zona linistita ce iti ofera acces imediat catre mijloacele de transport in comun si metrou ( autobuzul 168 la doar 3 minute, iar statia de metrou Valea Ialomitei la circa 15 minunute).

Apartamentul ce urmeaza sa ti-l prezint este dispus pe doua etaje 7 si 8, dispune de o suprafata de 321mp, este impartit in 4 camere generoase, 3 bai si asa cum se potriveste unei locuinte de familie oferim in plus si o terasa de 63mp cu spatii verzi, loc de parcare la subsol inclus si o boxa.

In ce priveste imobilul iti putem garanta ca ne-am gandit la siguranta si confortul tau, pornind de la structura din beton armat, la compartimentarea din caramida, tamplarie PVC premium cu geam tripan si rulouri exterioare, centrala proprie, incalzire in pardoseala cu termostate de ajustare a temperaturii pe fiecare camera in parte cu si pana la terasa cu degivrare, toate acestea si multe altele le vei gasi in noua ta locuinta. Finisajele vor fi la alegerea cumparatorului de cea mai buna calitate, unde iti vom pune la dispozitie si experienta unui designer interior special pentru tine.

Pret: 320.000 euro + T.V.A. 19%

Manager de proiect
Catalin Draguinea
https://www.imozone.ro/

Te asteapt cu drag la vizionare!
Optiuni interior
2 grupuri sanitare Apometre Balcon Centrala termica Contor gaze Inst. electrice noi Inst. sanitare noi Izolatie termica Termopan Usa metalica
Optiuni exterior
Boxa subsol Interfon Lift Loc parcare Structura beton
1.418 vizualizari Bucuresti, Sector 6, ieri, 12:45
Statii metrou
Valea Ialomitei 16 min
Constantin Brâncuși 24 min
Preciziei 57 min
Statii STB
Cartier Constantin Brâncuși 4 min
Evolutia preturilor imobiliare in Drumul Taberei-Ghencea
se incarca..
Anunt inactiv