Herastrau, Expozitiei, apartament 4 camere, birou, loc de parcare

299.000 €

Herastrau, Expozitiei, apartament 4 camere, birou, loc de parcare

299.000 €
Caracteristici
Suprafata 91 mp An 2021 Decomandat Etaj 5 din 11
Descriere
Apartament 4 camere plus birou, cu o suprafata totala de 113 mp, aflatla etajul 5 al unui imobil de 11 etaje, vedere libera superba catre oras, pozitionat pe partea de sud beneficiind de lumina soarelui pe intreaga zi.

Imobilul a fost finalizat in anul 2021 dupa cele mai noi standarde de constructie : fatada beneficiaza de izolatie cu vata minerala bazaltica si parcata partial cu AlucoBond, tamplaria este Salamander cu 6 camere si sticla Saint Gobain tripan, sistem de incalzire prin pardoseala Rehau, Aer Conditionat tip dublu split Ferroli, sistem inchidere terasa cu sticla glisanta securizata Valedo.

Apartamentul dispune de o comartimentare eficienta:
- hol intrare, living+ bucatarie open space, birou, baie prevazuta cu dus, terasa tip logie de 17, 66 mp amenajata cu bucatarie exterioara si coltar,
- zona de noapte: hol cu dressing, dormitor matrimonial cu balcon, 2 dormitoare, baie cu cada.

Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat, exact ca in fotografii. Acesta dispune si de un loc de parcare situat in curtea interioara a ansamblului precum si cu o boxa de depozitare situata la subsol.
In proximitate regasiti scoli, parcul Herastrau, mijloace de transport in comun, Supermarketuri, Mall Baneasa la 10 min.
1.783 vizualizari Bucuresti azi, 09:00
Evolutia preturilor imobiliare in Universitate-Kogalniceanu
se incarca..