Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
95.000 €
Bucuresti 07 Iun. '24 (12:16)

Anunt inactiv

Pipera, Avalon Estate

280.520 €

Pipera, Avalon Estate

280.520 €
Caracteristici
Suprafata 74 mp An 2022 Semidecomandat
Descriere
Imobil in constr S+P+4E, penthouse urban 4DXE este situat in cladirile de tip A si are su 110.29 mp, 4 terase cu o suprafata totala de 73,76 mp (o terasa este acoperita). Este amplasat la ultimul etaj 4/4, semidec si este compus din: hol intrare si scara, living & dining, bucatarie, hol, 2 bai, spatiu depozitare, 2 dormitoare, supanta. Pretul nu contine TVA,

Situat pe Bulevardul Pipera, nr. 1-VIII M, Avalon Estate are acces catre Bulevardul Barbu Vacarescu, Calea Floreasca si Bulevardul Dimitrie Pompeiu.
Ansamblul rezidential este aproape de cel mai fierbinte centru de business al Capitalei, dar si de gradinitele si scolile de elita din zona de nord a Bucurestiului.
Avalon Estate este mai mult decat un proiect imobiliar, este un concept unic de ansamblu rezidential ce ofera calitate si siguranta locuitorilor sai. Dezvoltat pe un teren cu o suprafata de 8.1 hectare, in imediata vecinatate a zonelor comerciale si de birouri din Capitala, proiectul de tip gated community cuprinde cladiri cu maxim 4 etaje si 2,8 hectare de spatii verzi.
Avalon Estate este un ansamblu rezidential premium, cu cladiri de maxim 4 etaje si localizare excelenta: in nordul Capitalei, pe malul lacului Pipera. Cele 746 de unitati locative includ vile individuale, unitati de tip townhouse (case insiruite), apartamente urbane, dar si de tip duplex si penthouse. 28.000 mp din suprafata totala de 8,1 ha sunt dedicati spatiilor verzi, aleilor pietonale si parcului central cu un concept peisagistic unic.
Facilitati exclusiviste:
- piscina filtrata natural;
- Clubhouse cu restaurant, bar, sauna, sala de fitness;
- zona de boutique;
- gradinita privata;
- Gatehouse, cladire-concept pentru evenimente de lifestyle sau de business.
32 vizualizari Bucuresti, Sector 2, 10 Aug. '23 (09:05)
Statii metrou
Aurel Vlaicu 25 min
Pipera 27 min
Anunt inactiv