Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
88.000 €
Bucuresti 16 Mai 08:01
...
75.000 €
Bucuresti 16 Mai 10:39
...
150.000 €
Bucuresti ieri, 11:15
...
149.900 €
Bucuresti ieri, 16:18

Anunt inactiv

Prelungirea Ghencea 281 apartament spatios cu 6 camere, 192 mp utili

199.800 €

Prelungirea Ghencea 281 apartament spatios cu 6 camere, 192 mp utili

199.800 €
Caracteristici
Suprafata 191 mp An 2010 Decomandat Etaj 5 din 5
Descriere
Zona: Prelungirea Ghencea, str. Prelungirea Ghencea 281, sector 6
Pret: la cerere
Etaj: 5/5
Numar camere: 6
Confort: 1
Compartimentare: decomandat
Suprafata utila: 191,96 mp
Suprafata utila totala (cu balcoane si terase): 243,48 mp
Numar bai: 3
Anul constructiei: 2010

Facilitati:
- apartament luminos cu balcon si terase
- ideal rezidenta sau sediu de birouri
- vedere panoramica neobturata
- 2 locuri de parcare in subteran
- posibilitate de extindere la nivelul superior
- vecinatati: Prelungirea Ghencea, complex Sunrise si "Primavara", Mega Image, Lidl, Penny Market

Cand erai copil, cu siguranta ti-ai dorit mult ravnita casuta construita in nucul din curtea bunicilor. Ti s-a indeplinit visul?

Daca da, dar totusi iti doresti mai mult, acum ai oportunitatea de a-ti satisface poftele varstei mature. Dar daca nu, cu atat mai mult ai motivatia necesara de a convietui impreuna cu propria ta familie intr-un camin tip "vila", cocotat asemenea casutei din copac dar intr-un bloc edificat cu inalta responsabilitate.

Buuuun! Dar ca sa-ti povestesc putin despre oportunitatile oferite de apartamentul asta, hai sa povestim putin si sa facem un scurt tur al proprietatii.

Ceea ce iti prezint este casa de suflet a vanzatorului. Pentru ca pana nu demult a locuit acolo cu propria familie dar a decis, obligat de circumstante, sa se relocheze in centrul capitalei, chiar daca au avut o viata deosebit de tihnita in spatiul ultra-generos al apartamentului, in terasele ce au avut rol de curte sau chiar pe terasa blocului ce apartine tot vanzatorului si care, pentru viitorul proprietar poate fi amenajata ca si gradina proprie cu acces direct din apartament sau chiar ca un spatiu locativ suplimentar.

Cu alte cuvinte, in apartamentul cu 6 camere si terase oferit spre vanzare si compus din doua apartamente distincte (unul cu 2 camere iar celalalt cu 3), au fost efectuate mici modificari (nestructurale, desigur) pentru eficientizarea si obtinerea unor spatii ce au devenit extrem de utile si usor de accesat. Astfel, apartamentul se compune dintr-un living mare obtinut din inchiderea uneia dintre terase, prevazut cu rulouri electrice si acces in terasa principala, 4 dormitoare dintre care unul matrimonial cu baie proprie si camera dressing, o bucatarie imensa cu insula si acces in aceeasi terasa principala, deschisa cu spatii de gratar si timp liber cu familia si prietenii, un dinning-room pozitionat intre bucatarie si living, alte 2 bai, camera tehnica, multiple spatii de depozitare, o terasa inchisa si un balcon.

Toate incaperile mai sus mentionate sunt luminoase si beneficiaza de vedere panoramica neobturata de imobile cu regim de inaltime mai mare decat ale imobilului in care este amplasat apartamentul.

Proprietatea se preda mobilata si utilata "la cheie", cu intreg mobilierul si echipamentele ce definitiveaza atat spatiul bucatariei cat si al restului locuintei.

Asa cum spuneam si mai devreme, terasa blocului (in suprafata totala de 506,58 mp) este intabulata pe numele proprietarului apartamentului si poate fi achizitionata suplimentar (total sau partial), atat pentru extinderea locuintei cat si pentru utilizarea acesteia ca spatiu propriu de gradina sau terasa.

In plus, nu sunt de ignorat nici cele doua locuri de parcare in subteran (in proprietate) cu acces cu lift Schindler de 8 persoane fara de care, cu siguranta, nu te-ai putea descurca in actualele conditii.

Iar pentru orice detalii suplimentare si programarea unei vizite, ma poti suna oricand:

- luni - vineri - 09.00 - 18.00;
- sambata - 10.00 - 14.00.
31 vizualizari Bucuresti 30 Apr 12:28
Statii metrou
Valea Ialomiței 37 min
Statii STB
122 Drumul Funigeilor 4 min
122 Sere Militari 8 min
122 Primacom 9 min
Evolutia preturilor imobiliare in Drumul Taberei-Ghencea
se incarca..
Anunt inactiv