Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
170.000 €
Bucuresti 17:30
...
169.900 €
Bucuresti 15:04

Anunt inactiv

Sos. Vitan Barzesti. Mai aproape de cer, mai aproape de visele tale

250.000 €

Sos. Vitan Barzesti. Mai aproape de cer, mai aproape de visele tale.

250.000 €
Caracteristici
Suprafata 176 mp An 2008 Decomandat Etaj 11 din 13
Descriere
Inainte de orice, te invit pe alexandrucordea .ro/AC12875 pentru a vedea intreaga galerie foto si turul virtual al acestui minunat duplex! Pe site-ul unde vezi anuntul, sunt sanse mari sa nu ai acces la toate detaliile si toate fotografiile.

Se spune ca in viata trebuie sa urci. Sus. Tot mai sus. Ca viata este o scara. Ca unii urca treapta cu treapta, in timp ce altii urca cate trei trepte deodata. Telul tuturor este sa fie sus!
Suntem sus. La etajele 11 si 12 mai precis. In singurul si cel mai spectaculos apartament din Rin Residences - un duplex de 176,5 mp utili, dispus pe doua niveluri, cu 5 camere si 4 bai.
Un apartament spectaculos, un apartament generos, un apartament cat sa raspunda nevoilor specifice ale unei familii numeroase, dar care sa satisfaca in acelasi timp si orgoliul celui care il detine. Pentru ca la fel ca in cazul masinii, locuinta este o manifestare a puterii si o recunoastere a statutului fiecaruia dintre noi. Iar acest duplex, este combinatia perfecta intre utilitate si recunoastere.

Locatie:
Suntem pe sos. Vitan Barzesti, in incinta Rin Residences, complexul hotelier transformat recent in imobil rezidential. Si care astfel, pastreaza eleganta si modernismul unui ansamblu hotelier, facilitatile acestuia (piscina interioara, sala de fitness, parcare supraetajata, securitate, dar imbina si facilitatile unui rezidential (loc de joaca pentru copii).
Peste drum de locatie avem Parcul Natural Delta Vacaresti, loc de promenada, sursa de oxigen si destinatie de sport in natura.
Langa, avem centrul comercial Vitantis, cu cel mai mare hypermarket ieftin din Bucuresti.
Cu masina, ajungi in Piata Unirii in maxim 15 minute, sau la Timpuri Noi in maxim 7. La fel, 7 minute cu masina si esti in Piata Muncii. Sau 25 de minute pana la Universitate. Iar daca ai nevoie sa “fugi” in cealalta parte a orasului, iesi rapid pe Sos. De Centura si ajungi in Otopeni in 35 de minute.
Ai Sun Plaza la 7-8 minute distanta cu masina, ai Auchan la 3 minute, ai Bucuresti Mall la 7 minute.
Iar dincolo de “Delta Vacarestiului” ne asteapta Parcul Tineretului, Oraselul Copiilor si Sala Polivalenta.

Complex:
Fostul Rin Grand Hotel, un ansamblu hotelier de 4 stele, a fost transformat in rezidenta. Initial, una dintre aripile hotelului a fost gandita ca zona rezidentiala, insa datorita succesului acestei transformari, ulterior intreg complexul a fost regandit. Astazi, Rin Grand Hotel a lasat loc Rin Residence’s. Un “colos” de 13 etaje, cu 2 niveluri subterane, cu piscina, sauna,masaj, spatii de relaxare, cu magazine in incinta, cu sala de biliard, dar si cu after school.

Apartament:
176,5 mp utili de apartament cu 5 camere, impartiti in 2 etaje, cu 4 bai. Cu vedere spectaculoasa si complet libera, cu dimineti insorite si apusuri senzationale.
Finisaje de cea mai buna calitate, de la parchet masiv, scara cu balustrada vopsita in camp electrostatic, usa metalica de acces vopsita in doua culori, izolatie termica interioara cu vata bazaltica atat la exterior cat si pe peretii despartitori cu celelalte apartamente,
Locuinta se preda noului proprietar complet mobilata si utilata, mobilierul fiind MDF vopsit, cu semineu functional. Din apartament se vor lua anumite obiecte de mobilier si electronice, le vom discuta la fata locului.

Destinatie:
Cu siguranta, destinatia cea mai potrivita este cea de locuinta pentru o familie cu 2-3 copii, insa apartamentul in sine poate fi utilizat la maxim chiar si de un burlac excentric si dornic de spatiu. Si evident, care sa apecieze unicitatea acestei locuinte.
Iar o familie numeroasa va aprecia cu siguranta spatiul generos, spatiu pentru care in general esti nevoit sa sacrifici “orasul” si sa alegi traiul in suburbie pentru a te bucura de el.

Pretul:
Fara a vrea sa discut in detaliu pretul apartamentului, nu ma pot abtine sa nu remarc bucuros faptul ca discutam de 1420 euro/ mp util, sau 1315 euro/mp construit. Ceea ce este, sa recunoastem, un pret bun. Similar unui apartament in bloc vechi din zona Vitan. Iata asadar ca exista posibilitatea de a detine o proprietate spectaculoasa, unica si care cu siguranta va fi apreciata, fara sa platesti 4.000 euro/ mp.

Avem asadar o proprietate spectaculoasa, unica, extrem de generoasa si care va raspunde oricarei nevoi locative a oricarei familii. Avem acces facil spre centrul orasului, avem acces rapid la zona de scoli private de pe Theodor Pallady, avem facilitati in jurul locatiei. Avem si mijloace de transport in comun, avem si metroul la o distanta ce poate fi accesata usor. Si avem multe zone verzi, parcuri.
Scapam de orele de stat in trafic, scapam de grijile “cine duce copiii” sau “iar intarzie copiii la scoala”, scapam de “nu ii ducem la lectie de pian, ca nu are cine sa ii duca la ora
3.863 vizualizari Bucuresti 28 Aug, 08:05
Statii metrou
Piața Sudului 40 min
Statii STB
102 Cartier Vitan-Bârzești 2 min
102 , 124 Complex Comercial Vitan-Bârzești 4 min
Video
Evolutia preturilor imobiliare in Vitan
se incarca..
Anunt inactiv