Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Titan Apartament 4 camere Pallady Metrou Nicolae Teclu

175.550 €

Titan Apartament 4 camere Pallady Metrou Nicolae Teclu

175.550 €
Caracteristici
Suprafata 142 mp An 2023 Decomandat Etaj 10 din 11 M 13 min.
Descriere
Apartamentul face parte dintr-un ansamblul format din 2 blocuri cu regim de inaltime Ds+P+11E, design modern, cuprinde garsoniere, apartamente cu 2 camere , 3 camere, 4 camere si duplexuri.Constructia imobilului este realizata pe cadre si plansee din beton armat, cu zidarie din caramida Porotherm. Bransarea se realizeaza la toate utilitatile sectorului 3: apa, canalizare, curent electric, gaze naturale.

Apartamentele dispun de o compartimentare interioara bine gandita, oferind astfel spatiu suficient pentru organizarea si depozitarea lucrurilor.
Unitatile se predau la cheie, cu centrala termica in condensatie proprie, usi de interior, usa metalica, balcoane generoase, interfon, baie mobilata si utilata.
Din punct de vedere al finisajelor, alegerea personalizarii revine in sarcina dumneavoastra, dezvoltatorul punand la dispozitie o gama larga de modele.

Imobilul este amplasata la aproximativ 10 minute de mers pe jos fata de statia de metrou Nicolae Teclu si de mijloacele de transport in comun STB – tramvai si autobuz. In proximitate gasim : gradinite, scoli, parcuri, magazine si hipermarketuri: Auchan, Iris Mall, Dedeman, Jumbo, Kaufland, Ikea.

Apartamentul este decomandat si are o suprafata totala de 142.34 mp. Aceasta este alcatuita din: 1 camera de zi spatioasa, 1 bucatarie, 3 dormitoare , 2 bai , 1 dresing si o terasa foarte spatioasa .

Direct Dezvoltator. Comision 0%

Pret promotional – avans 90% la antecontract: 147.521 Euro + TVA
Pret promotional – avans 15% la antecontract: 158.869 Euro + TVA

Nota: Imaginile sunt cu titlu de prezentare.
Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Optiuni exterior
Structura beton
123 vizualizari Bucuresti 11 Apr, 16:20
Statii metrou
Nicolae Teclu 13 min
Anghel Saligny 27 min
1 Decembrie 1918 (M3) 31 min
Evolutia preturilor imobiliare in Titan-Dristor
se incarca..
Anunt inactiv