Unique Property | Apart 4 Cam + Gradina Proprie 277MP | Unirii- Boemia Residence

590.000 €

Unique Property | Apart 4 Cam + Gradina Proprie 277MP | Unirii- Boemia Residence

590.000 €
Caracteristici
Suprafata 135 mp An 2021 Semidecomandat Etaj parter din 5
Descriere
Zogoreanu Carmen ^ Global Home Romania ^ Real Estate Agency:
Comision 0% - Reprezentare Exclusiva

Daca esti in cautarea unei proprietati ce reuseste cu excelenta sa imbine dinamica urbana a capitalei cu linistea si comfortul necesare al unei proprietati izolate de agitatie, probabil aceasta este locatia ta.

In zona Unirii in cadrul Ansamblului `Boemia Residence` finalizat in anul 2021, un proiect imobilar ce a fost premiat la nivel international datorita calitatii si conceptului rezidential pe care il ofera.
Regasim un apartament cu 4 camere la parter dispus pe o suprafata totala utila de 135Mp cat si superba terasa - gradina - curte pe o suprafata de 267MP cu acces din fiecare incapere a apartamentului.

Proprietatea este rezultatul alipirii a doua apartamente invecinate ce beneficeaza de curte proprie, fiecare dintre cele doua apartamente se afla pe laturi opuse motiv pentru care gradina - curtea - terasa inconjoara imobilul cat si apartamentul in toatalitate, acest detaliu oferind intimitate cat si o bogata sursa de lumina, avand atat in curte cat si in apartament soarele de rasarit si cel de apus.

Acest tip de proprieatea este unicata pentru zona ultracentral - Unirii a capitalei, avand in vedere limitarea constructiilor noi in aceasta zona cat si a probabilitatii scazute ca un al proprietar sa achizitioneze 2 proprietati la parter cu scop de intregire a gradinii.
Proprietatea dispune si de doua locuri de parcare subterane incluse in pret.
Oferta prezentata de Agentia Global Home Romania, pt detalii/vizionare, recomandam apelul telefonic.
Disponibilitate vizionare: oricand, stabilita in prealabil.
854 vizualizari Bucuresti 21 May, 15:56
Evolutia preturilor imobiliare in Rahova-Sebastian
se incarca..