Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Vanzare 4 camere Salajan - Camil Ressu, 1 min Metrou N. Grigorescu

109.000 €

Vanzare 4 camere Salajan - Camil Ressu, 1 min Metrou N. Grigorescu

109.000 €
Caracteristici
Suprafata 71 mp An 1968 Semidecomandat Etaj 3 din 4 M 2 min.
Descriere
Va prezentam un apartament de 4 camere deosebit si rar, la mai putin de 1 minut de intrarea B in statia de Metrou Nicolae Grigorescu intr-un bloc H cu 4 niveluri, reabilitat termic, situat la etajul 3.
Apartamentul cu suprafata utila de 75mp este orientat catre Sud, beneficiind de lumina din plin in3 camere, 2 dormitoare si sufragerie oferind celor care il vor locui o stare de bine si multa energie dealungul fiecarei zile insorite.
Apartamentul beneficiaza pe etaj si de o uscatorie comun si are posibilitatea de montare a centralei termice de apartament. CET-ul din imediata apropiere asigura fara intreruperi sau blocaje alimentarea cu apa calda si caldura.
Vecinatatea este linistita, curata si blocul este bine administrat.
In imediata apropiere se gasesc scoli, magazine si supermarketuri, piete, maluri si centre comerciale.
Datorita pozitionarii excelente conectarea atat catre centru cat si spre zonele limitrofe ale Bucurestiului se face foarte facil cu mijloacele de transport in comun sau autovehiculul propriu.
Camerele au parchet din lemn masiv, geamuri termopan si tamplarie din PVC. Necesita renovarea finisajelor si a instalatiilor electrice, sanitare si tocarie interioara.
Vegetatia din jurul blocului s-a dezvoltat in zeci de ani si ofera o senzatie de locuire in mijlocul naturii cu copaci foarte inalti si multe spatii verzi ingrijite foarte bine.
Va invitam sa il vizitati si sa descoperiti un apartament deosebit cu potential ridicat atat pentru locuit cat si pentru investitie si deasemenea o zona frumoasa, linistita, verde deservita de toate cele necesare unei bune locuiri in familie.
Optiuni interior
2 grupuri sanitare Balcon
Optiuni exterior
Structura beton
2.152 vizualizari Bucuresti 03 Apr, 09:45
Statii metrou
Metrou Nicolae Grigorescu 2 min
1 Decembrie 1918 18 min
Titan 21 min
Statii STB
Nicolae Grigorescu 1 3 min
102 Ilioara 3 min
102 Piața Titan 5 min
Nicolae Grigorescu 2 5 min
102 Fizicienilor 7 min
Evolutia preturilor imobiliare in Titan-Dristor
se incarca..
Anunt inactiv