Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
240.000 €
Bucuresti 04 Feb 19:28
...
75.000 €
Bucuresti 15 Feb 08:05
...
70.000 €
Bucuresti 20 Feb 07:34

Anunt inactiv

Brancoveanu, vila in Bucuresti, sector 4

399.900 €

Brancoveanu, vila in Bucuresti, sector 4,

399.900 €
Caracteristici
Suprafata utila 223 mp Teren 270 mp An 2004 4 camere La cheie
Optiuni interior: 2+ gr. sanitare Aer conditionat Alarma Alimentare apa Canalizare Centrala termica Dressing Gaze Izolatie termica Living Mansarda Terasa
Optiuni exterior: Curte amenajata Curte pavata Gradina Porti electrice
Descriere
proprietar vand vila P+1E+M an 2004 zona Brancoveanu Oltenitei sect. 4, cu 112 mp amprenta sol, 14 ml front stradal, suprafata construita 223 mp, pod mansardabil, teren 270 mp, sauna uscata, parcare, mobilata, negociabil. Tel. 0752340733,
Detalii suplimentare
Proprietar vand vila construita in anul 2004 intr-o zona linistita, centrala, avand o pozitie excelenta, situata intr-o zona de case si vile in zona Brancoveanu, Oltenitei, sector 4, zona cu cel mai mic risc seismic din Bucuresti (conform Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului), cu acces imediat la metrou Brancoveanu si Piata Sudului (5 minute conform google maps), Sun Plaza, Parcul Tineretului si Parcul Vacaresti, dispusa pe 3 nivele P+1+M, ce se remarca printr-o frumoasa arhitectura, spatiu generos, bine distribuit si camere luminoase.
Este facuta pentru propria familie, gandita sa fie sigura si rezistenta, au fost folosite cele mai bune materiale, cu structura de rezistenta din cadre si grinzi din beton armat (cea mai buna rezistenta in caz de cutremur) si caramida, avand 112 mp amprenta la sol, 14 ml front stradal, suprafata construita desfasurata 223 mp si pod mansardabil cu inaltime de la 3,5 m la 6,5 m, teren 270 mp, dispune de sauna uscata pentru relaxare si terapie, curte atat in fata cat si in spatele casei.
Acoperisul este din tigla, proprietatea detine finisaje si tamplarie de calitate, climatizare pe fiecare nivel, izolatii termice, centrala termica, faianta si gresie de import, geamuri si usi din termopan, parchet din lemn, dressing-uri, baile sunt echipate complet cu obiecte sanitare de calitate. Proprietatea este supravegheata video si dispune de alarma, are interfon video, este racordata la curent, apa, canalizare, gaz. Bucataria este mobilata si utilata.
Parterul - este compus din: hol, living-room spatios, dinning-room luminos, bucatarie spatioasa, baie, debara, sauna. Accesul la etajul 1, se face printr-o scara semideschisa, de unde se ajunge in holul principal de la etaj.
Etajul 1 - este compus din: hol, 3 dormitoare spatioase si luminoase avand dressing-uri mari, balcon, baie cu geam si cada cu hidromasaj.
Mansarda - poate fi amenajata, are inaltimea de la 3,50 m la 6,50 m.
Curtile din spatele si din fata casei, au spatiu de luat masa si pomi fructiferi.
Se poate vinde mobilata, utilata.
Exista locuri de parcare atat in curte cat si in fata casei. Fiind zona de case si vile pe strada se gasesc locuri de parcare suplimentare.
In imediata vecinatate se afla metrou Brancoveanu si Piata Sudului, Parcul Tineretului si Parcul Vacaresti, Sun Plaza, scoli si gradinite, banci, supermarket-uri, mijloace de transport in comun, farmacii, restaurante, cofetarii, etc.
Nu platim comision agentiilor. Negociabil. Pentru informatii suplimentare sunati, nu raspundem la mesaje. Tel. 0752.34.07.33.
70 vizualizari Bucuresti, Sector 4, 06 Oct 22 09:20
Evolutia preturilor imobiliare in Berceni-Giurgiului
se incarca..
Anunt inactiv