Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
215.000 €
Ilfov 08:01
...
250.000 €
Bucuresti 15:56

Anunt inactiv

Dudu

179.900 €

Dudu

179.900 €
Caracteristici
Suprafata utila 200 mp Teren 240 mp An 2014 4 camere La cheie
Descriere
Vindem casa in sat Dudu, com. Chiajna, str. Sperantei, langa padure si Promenada.
Detalii suplimentare
Zona in care se afla casa este foarte linistita si aerisita, strada este privata si infundata, nu exista trafic intens, fiind o zona foarte sigura pentru copii, cu o comunitate inchegata de familii tinere.
Casa este in sistem duplex (cu vecini foarte buni), an constructie 2014, pe strada betonata, latime 6 m.
La parter casa dispune de un living mare cu iesire pe terasa (15 mp), 1 baie cu dus, 1 debara mobilata si 1 bucatarie inchisa foarte spatioasa (mobilata si utilata complet).
Etajul casei este compus din 3 dormitoare, din care unul are baie si balcon propriu, pentru celelalte 2 existand o baie comuna foarte spatioasa. Pe etaj mai exista inca un balcon, comun pentru celelalte doua dormitoare.
Mansarda casei are 45 mp si a fost construita in anul 2016, fiind izolata cu 2 staturi de vata de sticla de 10 cm, dotata cu 3 spatii de depozitare si 2 geamuri mari Velux, plus o toaleta cu chiuveta si geam. Accesul in mansarda se face pe o scara construita tot in 2016, pe o structura de fier si placata cu lemn de brad.
Suprafata utila a casei este de 200 mp iar suprafata curtii este de ~240 mp.
Structura rezistenta: caramida, cu izolare termica polistiren 10 cm.
Locul de parcare este amenajat din pavele in curte, pentru 3 masini, cu iesire pe o poarta de 3,75 m latime.
Curtea este cu gazon si dotata cu sistem de aspersoare profesional si sistem de drenare a apei, aceste lucrari fiind executate in anul 2021.
In spatele casei este un pavilion metalic cu gratar si chiuveta incorporate (inox, IKEA), inclusiv loc betonan de luat masa.
Curtea are cativa pomi fructiferi maturi si cu mult rod (un mar, un cires si un piersic), plus alte cateva plante ornamentale. Peretii terasei si soclul sunt placati cu piatra naturala.
Totodata, in curte este construita si o magazie de 10 mp, cu usa si geam.
Utilitati: apa put propriu+put comun strada, gaz, curent, canalizare comunala, incalzire: centrala proprie, internet, TV, 4 aparate de aer conditionat.
Finisaje: podele - gresie/parchet, ferestre termopan, usi interior, toate cele 4 bai cu aerisire naturala, pereti - faianta, vopsea lavabila.
Numarul de telefon functioneaza doar pe whatsapp.
Optiuni interior
2+ gr. sanitare Aer conditionat Alarma Alimentare apa Canalizare Centrala termica Dressing Gaze Izolatie termica Living Mansarda Terasa
Optiuni exterior
Curte amenajata Curte pavata Gradina Sistem irigatii
2.220 vizualizari Ilfov, Chiajna, 15 Jun, 13:30
Statii metrou
Statii STB
Policlinica 6 min
Bisericii 9 min
Anunt inactiv