Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Militari Shopping, vila 4 camere, mobilata, ocazie

153.000 €

Militari Shopping, vila 4 camere, mobilata, ocazie

153.000 €
Caracteristici
Suprafata utila 107 mp Teren 148 mp An 2018 4 camere La cheie
Descriere
duplex, vila 4 camere, p+e+pod, mobilata, utilata, scara interioara, centrala termica, finisaje premium, loc parcare, terasa, curte amenajata, alarma, zona rezidentiala selecta, strada privata, acces bariera,
Detalii suplimentare
PROMOTIE: pretul prezentat este valabil pentru achizitie in perioada 06 iulie 2023- 20 iulie 2023.

Va prezentam spre achizitie o casa tip duplex cu regim de inaltime Parter+Etaj+Pod, situata in locatia perfecta pentru cei care cauta sa cumpere o proprietate intr-o zona civilizata, dar in acelasi timp departe de zgomotul si poluarea de pe arterele foarte circulate.

Daca visati la o casa, cu siguranta va doriti ca ea sa va fie draga mereu si mai ales sa va reprezinte.

Prin energia pozitiva pe care o emana, casa capteaza cu certitudine toata atentia si dragostea celor care ii vor trece pragul. Un spatiu chic, modern si echilibrat.

Fiind situata in zona Tineretului- Apeductului, intr-un complex rezidential select cu 10 vile, la numai 5 minute de Militari Shoping Center, vila se bucura de o locatie exceptionala, cu acces facil catre toate punctele de interes ale Capitalei.

Spatiul beneficiaza de compartimentari adaptate stilului si nevoilor omului modern.

Vila dispune de o frumoasa curte amenajata, ideala pentru intalnirile cu familia si prietenii si unde copiii se pot juca in siguranta.

Proprietatea prezentata este construita in anul 2018 cu materiale de cea mai buna calitate si are o suprafata utila totala de 107 mp, fiind compusa dintr-un living generos, bucatarie, 3 dormitoare, 2 grupuri sanitare (baie principala la etajul 1 si grup sanitar de serviciu la parter), un balcon, scara interioara si podul proprietatii folosit ca spatiu tehnic pentru depozitare.

Vila este foarte luminoasa gratie ferestrelor ample si orientarii sale cardinale, catre sud- vest.
Constructia este solida, realizata din caramida si structura de beton armat.
Peretii interiori de compartimentare sunt executati din beton si zidarie de caramida.

Incalzirea se realizeaza cu centrala termica proprie.
Vila dispune de un loc de parcare.

Proprietatea se vinde mobilata si utilata, incluzand bucataria complet mobilata cu dulapuri si echipata cu electrocasnice incorporate (masina de spalat vase, plita cu inductie, cuptor, hota, combina frigorifica, masina de spalat rufe), viitorul proprietar aducand cu sine doar lucrurile personale.
Vila beneficiaza de finisaje si materiale de cea mai buna calitate: usa metalica la intrare, usi din lemn la interior, gresie, faianta, 4 unitati de aer conditionat, sistem de alarma si monitorizare video.

PARTER
Din punct de vedere functional, parterul este reprezentativ pentru zona de zi, dezvoltand spatii pentru primire oaspeti- living, zona de dining, grup sanitar, bucatarie inchisa, casa scarii, si accesul catre terasa si o superba curte amenajata.
Frumusetea casei este sporita de faptul ca din living accesul catre o superba gradina amenajata se realizeaza printr-o suprafata vitrata mare, integrand astfel gradina in spatiul interior din punct de vedere vizual.

Accesul catre etajul 1 este acompaniat de o scara interioara cu balustrada din inox, element arhitectural ce confera o nota de stil si eleganta proprietatii.

ETAJ
La etaj este organizata zona de noapte cu cele 3 dormitoare, baia principala a proprietatii, hol si un balcon generos (cu acces din dormitorul matrimonial).

POD
Podul casei este reprezentat de un spatiu ce poate fi folosit ca spatiu de depozitare in functie de nevoile viitorilor proprietari ( este un pod inalt)

CURTEA COMPLEXULUI
Curtea complexului este accesibila atat din punct de vedere pietonal cat si auto.
Complexul dispune de acces securizat cu bariera.

Facilitatile zonei:

Zona rezidentiala selecta, foarte linistita si curata, vecini foarte civilizati

Apropiere scoli, gradinite, locuri de joaca pentru copii, parcuri, centre comerciale si hipermarmarketuri.

Va asteptam la vizionare pentru a descoperi unicitatea acestui camin cald si primitor!

Pret: 155.700 Euro

Pentru mai multe detalii contactati agentia
Tel: 0722.314.320
Optiuni interior
2+ gr. sanitare Aer conditionat Alarma Alimentare apa Canalizare Centrala termica Gaze Izolatie termica Living Terasa
Optiuni exterior
Curte amenajata Curte pavata Gradina
190 vizualizari Bucuresti, Sector 6, 11 Jul, 14:59
Anunt inactiv