Titan-Ozana, Metrou 1 Decembrie 2 camere finalizat
69.500 €
Titan-Ozana, Metrou 1 Decembrie 2 camere finalizat Cu doar o mie de euro poti avea casa mult visata! Grabeste-te si va o rezervare la apartamentul pe care ti-l doresti in cel mai mare si bine gandit ansamblu din sectorul 3. Complexul rezidential este compus din 5 blocuri, fiecare avand regim de inaltime P+8, constructorul High Class punand in piata, in prima etapa a proiectului, nu mai putin de 115 proprietati, garsoniere, apartamente cu doua si trei camere. Important este ca ansamblul rezidential pune in piata numai apartamente decomandate. Ansamblul va dispune de toate facilitatile unui real complex rezidential. De la designul avangardist dat fiecarui bloc in parte, finisarile din interior si pana la alei pietonale amenjate in interiorul ansamblului, iluminat stradal, parcari amenajate, spatii verzi, toate aceste elemente il vor transforma, cu siguranta, intr-un reper dintr-o zona aflata deja in topul preferintelor cumparatorilor de locuinte. Daca mai tinem cont de faptul ca High Class Residence Pallady este construit si in cea mai noua si buna zona rezidentiala din Sectorul 3, atunci nu mai exista niciun dubiu ca o proprietate in acest complex va reprezenta mai mult decat o locuinta, va fi o investitie sigura pe viitor. Apartamentele din ansamblul rezidential se vand direct de la dezvoltator, fara comision pentru cumparator! Reper: Theodor Pallady - Metrou 1 Decembrie 1918 Serviciul nou oferit de PREMIER Imobiliare! Solicita acum VIZIONARE ONLINE pentru aceasta proprietate!
 • Suprafata 50 mp
 • An 2021
 • Decomandat
 • Etaj 5 din 8
 • 18 min.
Bucuresti, azi, 21:03
Nerva Traian, stradal
+ Schita
139.000 €
 • Suprafata 69 mp
 • An 1995
 • Decomandat
 • Etaj 10 din 10
Sector 3, azi, 07:00
Titan-Ozana, M 1 Decembrie 2 camere finalizat
69.540 €
Titan-Ozana, M 1 Decembrie 2 camere finalizat Ansambluri rezidentiale, vanzari apartamente, vanzari garsoniere, Bucuresti, Sector 3, Theodor Pallady, 1 Decembrie Complexul rezidential este compus din 5 blocuri, fiecare avand regim de inaltime P+8, constructorul High Class punand in piata, in prima etapa a proiectului, nu mai putin de 115 proprietati, garsoniere, apartamente cu doua si trei camere. Important este ca ansamblul rezidential pune in piata numai apartamente decomandate. Ansamblul va dispune de toate facilitatile unui real complex rezidential. De la designul avangardist dat fiecarui bloc in parte, finisarile din interior si pana la alei pietonale amenjate in interiorul ansamblului, iluminat stradal, parcari amenajate, spatii verzi, toate aceste elemente il vor transforma, cu siguranta, intr-un reper dintr-o zona aflata deja in topul preferintelor cumparatorilor de locuinte. Daca mai tinem cont de faptul ca High Class Residence Pallady este construit si in cea mai noua si buna zona rezidentiala din Sectorul 3, atunci nu mai exista niciun dubiu ca o proprietate in acest complex va reprezenta mai mult decat o locuinta, va fi o investitie sigura pe viitor. Apartamentele din ansamblul rezidential se vand direct de la dezvoltator, fara comision pentru cumparator! Pretulafisat este valabil pentru plata cash, avans 100% la antecontract. Reper: Theodor Pallady - Metrou 1 Decembrie 1918 Serviciul nou oferit de PREMIER Imobiliare! Solicita acum VIZIONARE ONLINE pentru aceasta proprietate!
 • Suprafata 50 mp
 • An 2021
 • Decomandat
 • Etaj 5 din 8
 • 18 min.
Bucuresti, azi, 21:02
Titan, aproape de M 1 Decembrie 2 camere finalizat
66.700 €
Titan, aproape de M 1 Decembrie 2 camere finalizat Cu doar o mie de euro poti avea casa mult visata! Grabeste-te si va o rezervare la apartamentul pe care ti-l doresti in cel mai mare si bine gandit ansamblu din sectorul 3. Ansambluri rezidentiale, vanzari apartamente, vanzari garsoniere, Bucuresti, Sector 3, Theodor Pallady, 1 Decembrie Complexul rezidential este compus din 5 blocuri, fiecare avand regim de inaltime P+8, constructorul High Class punand in piata, in prima etapa a proiectului, nu mai putin de 115 proprietati, garsoniere, apartamente cu doua si trei camere. Important este ca ansamblul rezidential pune in piata numai apartamente decomandate. Ansamblul va dispune de toate facilitatile unui real complex rezidential. De la designul avangardist dat fiecarui bloc in parte, finisarile din interior si pana la alei pietonale amenjate in interiorul ansamblului, iluminat stradal, parcari amenajate, spatii verzi, toate aceste elemente il vor transforma, cu siguranta, intr-un reper dintr-o zona aflata deja in topul preferintelor cumparatorilor de locuinte. Daca mai tinem cont de faptul ca High Class Residence Pallady este construit si in cea mai noua si buna zona rezidentiala din Sectorul 3, atunci nu mai exista niciun dubiu ca o proprietate in acest complex va reprezenta mai mult decat o locuinta, va fi o investitie sigura pe viitor. Apartamentele din ansamblul rezidential se vand direct de la dezvoltator, fara comision pentru cumparator! Reper: Theodor Pallady - Metrou 1 Decembrie 1918 Serviciul nou oferit de PREMIER Imobiliare! Solicita acum VIZIONARE ONLINE pentru aceasta proprietate!
 • Suprafata 50 mp
 • An 2021
 • Decomandat
 • Etaj 5 din 8
 • 18 min.
Bucuresti, azi, 21:02
Titan - Parcul Teilor, M 1 Decembrie 2 camere
69.480 €
Titan - Parcul Teilor, M 1 Decembrie 2 camere Apartament 2 camere de vanzare in Titan in ansamblu rezidential nou. Residence Pallady este unul dintre cele mai noi ansambluri rezidentiale promovate de compania Premier Imobilare, in zona noua adiacenta Bulevardului Theodor Pallady. Complexul este unul modern, si va oferi viitorilor rezidenti multiple dotari si facilitati menite sa sporeasca gradul de confort. Constructia este una solida, din cadre de beton armat (stalpi si grinzi), iar compartimentarea este realizata cu caramida tip Porotherm. La exterior va fi realizat sistem de termoizolare, astfel incat eficienta energetica a cladirii va fi clasa A. Finisajele sunt de cea mai buna caliatate si includ: gresie, faianta, parchet, usi de interior, usa metalica, geamuri termopan cu tamplarie PVC, centrala termica proprie, calorifere. Zona de amplasare este una extrem de generoasa si ofertanta in ceea ce priveste punctele de interes pentru o viata de familie confortabila. In imediata vecinatate se gasesc: unitati de invatamant (gradinita, scoala, liceu), galeria comeriala Iris Titan, supermarket (Auchan, Lidl, Penny, Mega Image), institutii bancare, sectie de politie, piata agro-alimentara si multe altele. Pretul este valabil pentru plata cash, pentru alta modalitate de plata ( noua casa , credit ipodecar) difera Poze cu titlu de prezentare, termenul de finalizare august 2021. Pretul este valabil pentru plata cash, avans 90% si nu include TVA. Reper: Theodor Pallady - Metrou 1 Decembrie 1918 Serviciul nou oferit de PREMIER Imobiliare! Solicita acum VIZIONARE ONLINE pentru aceasta proprietate!
 • Suprafata 58 mp
 • An 2021
 • Decomandat
 • Etaj 3 din 7
 • 19 min.
Bucuresti, azi, 21:02
44.500 €
Drumul Taberei Apartament decomandat, 2 bai
110.000 €
+ Schita
75.000 €
38.000 €
Metalurgiei Apartament 2 camere decomandat Arghezi Parc
56.383 €
Metalurgiei Apartament 2 camere decomandat Arghezi Parc Apartamentul face parte din ansamblu Arghezi Park Residence , proiect ce se afla in sudul Capitalei, in cartierul Berceni, la o distanta mica de statie STB sau Bd. Metalurgiei. Ansamblul este bransat la toate utilitatile orasului , cu contorizare individuala pe fiecare apartament. Apartamentul este disponibil la etajele intermediare ale imobilului, cu un regim de inaltime de P+5 etaje, are o suprafata utila de 59.35 mp ,din care 2 balcone in suprafata totala de 10.21 mp. Este modern compartimentat in living generos cu acces la terasa , bucatarie inchisa , un hol mare ce permite amenajarea spatiilor de depozitare, 1 dormitoar mare cu acces la cel de al doilea balcon, precum si cu un grup sanitar. Daca rezervarea apartamentului se face din timp, se poate personaliza de catre cumparator, cu finisaje alese dupa propriul gust, avand la dispozitie o gama variata de modele si culori. Ansamblul Arghezi Park Residence, este localizat in cartierul Berceni-Sector 4, pe strada Drumul Binelui, la 30 de secunde de statie STB care face legatura cu statia de metrou Aparatorii Patriei. Accesul catre centrul orasului se face rapid prin Bd.Metalurgiei, Bd.Obregia sau Bd.Brancoveanu, iar pozitia acestuia fata de punctele de interes major din zona precum scoli, gradinite, centre comerciale este una excelenta, avand in vedere ca pe o distanta mica sunt comasate toate aceste institutii si chiar o zona comerciala importanta: Mega Image, Metro, Auchan, Carrefour, Lidl, Kaufland, Sun Plaza, Grand Arena, Jumbo, Selgros etc. Statie STB in fata blocului. Locuinta se preda “la gata”cu finisaje si echipamente de cea mai buna calitate, alese de cumparator si dispune de: tamplarie PVC Salamander 5 camere, parchet laminat, gresie si faianta din import, usi de interior, usa de intrare este metalica, dotata cu multiple sisteme antiefractie. Confortul termic este asigurat de centrala termica proprie, in condensatie, de 24 kw cu calorifere din otel, cat si de izolatia termica la exterior cu polistiren de 10 cm. Noul imobil are o structura de rezistenta pe stalpi si cadre din beton armat si compartimentare cu caramida Porotherm de 25 cm grosime la exterior iar la interioare cu caramida de 12 cm, termoizolat cu polistiren de 10 cm. Pretul afisat este doar pentru plata cash. Va astept acasa! Direct Dezvoltator Reper: Metalurgiei - Bulevardul Metalurgiei - Lidl Serviciul nou oferit de PREMIER Imobiliare! Solicita acum VIZIONARE ONLINE pentru aceasta proprietate!
 • Suprafata 59 mp
 • An 2021
 • Decomandat
 • Etaj 1 din 5
 • 19 min.
Bucuresti, azi, 19:08
Metalurgiei Apartament 2 camere decomandat Grand Arena
51.965 €
Metalurgiei Apartament 2 camere decomandat Grand Arena Apartamentul face parte din ansamblu Arghezi Park Residence, proiect ce se afla in sudul Capitalei, in cartierul Berceni, la o distanta mica de statie STB sau Bd. Metalurgiei. Ansamblul este bransat la toate utilitatile orasului , cu contorizare individuala pe fiecare apartament. Apartamentul este disponibil la etajele intermediare ale imobilului, cu un regim de inaltime de P+5 etaje, are o suprafata utila de 54.7 mp ,din care balcon de 6.63mp. Este compartimentat in living generos cu bucatarie open space, o baie , un hol mare ce permite amenajarea spatiilor de depozitare, 1 dormitoar mare si 1 balcon. Daca rezervarea apartamentului se face din timp, se poate personaliza de catre cumparator, cu finisaje alese dupa propriul gust, avand la dispozitie o gama variata de modele si culori. Arghezi Park Residence, este localizat in cartierul Berceni-Sector 4, pe strada Drumul Binelui, la 30 de secunde de statie STB care face legatura cu statia de metrou Aparatorii Patriei. Accesul catre centrul orasului se face rapid prin Bd.Metalurgiei, Bd.Obregia sau Bd.Brancoveanu, iar pozitia acestuia fata de punctele de interes major din zona precum scoli, gradinite, centre comerciale este una excelenta, avand in vedere ca pe o distanta mica sunt comasate toate aceste institutii si chiar o zona comerciala importanta: Mega Image, Metro, Auchan, Carrefour, Lidl, Kaufland, Sun Plaza, Grand Arena, Jumbo, Selgros etc. Statie STB in fata blocului. Locuinta se preda “la gata”cu finisaje si echipamente de cea mai buna calitate, alese de cumparator si dispune de: tamplarie PVC Salamander 5 camere, parchet laminat, gresie si faianta din import, usi de interior, usa de intrare este metalica, dotata cu multiple sisteme antiefractie. Confortul termic este asigurat de centrala termica proprie, in condensatie, de 24 kw cu calorifere din otel, cat si de izolatia termica la exterior cu polistiren de 10 cm. Noul imobil are o structura de rezistenta pe stalpi si cadre din beton armat si compartimentare cu caramida Porotherm de 25 cm grosime la exterior iar la interioare cu caramida de 12 cm, termoizolat cu polistiren de 10 cm. Pretul afisat este pentru plata cash Va astept acasa! Direct Dezvoltator Reper: Metalurgiei - Bulevardul Metalurgiei - Lidl Serviciul nou oferit de PREMIER Imobiliare! Solicita acum VIZIONARE ONLINE pentru aceasta proprietate!
 • Suprafata 54 mp
 • An 2021
 • Decomandat
 • Etaj 1 din 5
 • 19 min.
Bucuresti, azi, 19:07
Turnu Magurele Grand Arena Apartament 2 camere
56.000 €
Prelungirea Ghencea
49.900 €
 • Suprafata 57 mp
 • An 2020
 • Decomandat
 • Etaj 1 din 8
Sector 6, azi, 18:19
Popesti Leordeni, primarie, sos. Oltenitei stradal
+ Schita
61.000 €
 • Suprafata 57 mp
 • An 2020
 • Decomandat
 • Etaj 1 din 2
Popesti - leordeni, azi, 18:09
Oltenitei, stradal, primaria Popesti Leordeni
+ Schita
51.000 €
Imobiliare vanzari - Apartamente 2 camere