Art, Plase Tantari Bucuresti

Plase de Insecte Glisante

Plasa insecte sau tantari model glisant. Plasele glisante sunt adesea folosite la usile din aluminiu sau pvc glisante, acolo unde structura nu permite montarea unei plase tantari decat cea glisanta. Aceste plase tantari glisante ofera o manevrabilitate usoara datorita modului sau de functionare.

Aceste plase insecte glisante au ca si sistem de glisare role din pvc sau cauciuc, acestea fiind optionale la alegere in momentul achizitionarii unei plase de tantari glisanta. Inchiderea lor se face ermetic ( daca T-ul usii din termopan sau aluminiu este perfect drept si nu este ondulat ), ofera un plus de confort si o actionare usoara a usii.

Utilizarea acestor plase de tantari glisante se pot folosii cel mai adesea acolo unde spatiul permite ca deschiderea usii sa fie dubla fata de lumina deschiderii. Ca si curatare la fel ca la plasele de insecte cu balamale, fixe, rulou sau plisse aceste plase de tantari culisante se curata foarte usor cu ajutorul unul aspirator pentru ghidaj iar pentru aceste plase de insecte glisante se foloseste apa, burete sau o carpa umeda.

Galerie foto
  • ...